? Butlletí d’abril de la biblioteca de l’IES Mediterrània

Com és habitual, us resumim les activitats realitzades a la biblioteca de nostre centre en el mes d’abril.

Durant la setmana del 22 al 26 d’abril, amb motiu de la celebració del dia del llibre, hem desenvolupat una activitat molt intensa a la biblioteca. Al llarg de tota la setmana van estar exposats els llibres i còmics per al mercat ambulant d’intercanvi de llibres de l’IES Mediterrània. Més de 40 persones, entre docents i alumnat han intercanviat més de 150 llibres durant estos dies. 

A més, el dimarts 23, dia del llibre, l’alumnat de segon de batxillerat va escriure la paraula LEE al pati per a commemorar este dia. 

Eixe mateix dia va tindre lloc el lliurament de premis del concurs de microrelats organitzat pels departaments de Castellà, Valencià, Inglés i Francés.

Finalment, el divendres vam tindre una xarrada de Francisco Amillo, catedràtic d’Història i exdirector de l’IES Beatriu Fajardo, per a presentar el seu llibre sobre la Segona República i le Guerra Civil a Benidorm. 

D’altra banda, ens agradaria també presentar tres llibres molt diferents, però igualment interessants, per a recomanar la seua lectura:

Cada història té el seu propi encant i ens convida a endinsar-nos en un món d’imaginació i creativitat. Esperem que les gaudisques!

@bibliotecaiesmediterrania

Web