Erasmus +

 

 

L'IES Lluís Vives és un centre molt dinàmic pel que fa a projectes internacionals, des de fa dècades, tots el cursos ( amb excepció de la pandèmia) organitzem viatges d'estudis i intercanvis amb distints països europeus. Arran d'aquesta tradició es va decidir donar un pas endavant i provar amb Erasmus.

El nostre centre va començar a treballar amb projecte Erasmus+  en l'any 2018. Des d'aquell moment hem pogut gaudir de dos projectes K1 i dos projectes K2.

Els projectes K1 són projectes de mobilitat d'educació escolar que tenen com a objectiu millorar la qualitat educativa del centre a través de diferents accions formatives del professorat: períodes d'observació en altres centres educatius a Europa, cursos de formació atenent als objectius marcats pel projecte i estades de docència en centres educatius europeus.

Els projectes K2, en canvi, són projectes d'associacions entre centres educatius europeus que treballen sobre uns objectius comuns definits als projecte. Dins d'este tipus de projecte es realitzen mobilitats d'intercanvi amb alumnat al centres participants.

EL projectes del nostre centre:

 

Al curs 2020-21 vam obtindre l'acreditació Erasmus+  que en permet seguir gaudint i dissenyar noves experiències internacionals fins al 2027.

 

"El present projecte ha estat financiat amb el recolçament de la Comissió Europea. Aquesta publicació ( comunicació) és responsabilitat exclusica de l'autor. La Comissió no es responsable de l´ús que es puga fer-se de la informació aqui difosa."

 

 

El IES Lluís Vives es un centro muy dinámico en cuanto a proyectos internacionales, desde hace décadas, todos el cursos ( con excepción de la pandemia) organizamos viajes de estudios e intercambios con distintos países europeos. A raíz de esta tradición se decidió dar un paso adelante y probar con Erasmus.

Nuestro centro empezó a trabajar con proyecto Erasmus+  en el año 2018. Desde aquel momento hemos podido disfrutar de dos proyectos K1 y dos proyectos K2.

Los proyectos K1 son proyectos de movilidad de educación escolar que tienen como objetivo mejorar la calidad educativa del centro a través de diferentes acciones formativas del profesorado: periodos de observación en otros centros educativos a Europa, cursos de formación atendiendo a los objetivos marcados por el proyecto y estancias de docencia en centros educativos europeos.

Los proyectos K2, en cambio, son proyectos de asociaciones entre centros educativos europeos que trabajan sobre unos objetivos comunes definidos por los proyecto. Dentro de este tipo de proyecto se realizan movilidades de intercambio con alumnado en el centros participantes.

Proyectos de nuestro centro:

K101: "Nuestro próximo reto: Europa" ( 2018-19)
K229: "Mujeres y niñas en ciencia, ¡por supuesto!" ( 2018-2021)
K229: "Babel tour" ( 2019-2020)

K101: "*ConVives en Valores ( 2019-2022)

 

En el curso 2020-21 obtuvimos la acreditación Erasmus+  que permite seguir disfrutando y diseñar nuevas experiencias internacionales hasta el 2027.

 

"El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta publicación (comunicación) es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida."

ACREDITACIÓ ERASMUS PLUS 2021-2027

26 de març de 2021

El centre ha estat seleccionat com a centre Erasmus plus, la qual cosa suposa estar acreditat des de 2021 fins 2027 i la corresponent capacitat de realitzar projectes en benefici de la comunitat educativa. Equip directiu i equip Erasmus Plus Punxa ací Pàgina sepie

LLegir més

Segell de qualitat

28 d'octubre de 2020

Nuestro proyecto Etwinning “In verschiedenen Sprachen” realizado para trabajar el Día Europeo de las Lenguas junto con otros centros europeos, ha sido premiado con el sello europeo de calidad ,,,

LLegir més

Erasmus Days 2020

16 d'octubre de 2020

Els alumnes participants a les mobilitats del curs passat han fet difusió de la seua experiència Erasmus, moltes gràcies!!

LLegir més

Dia Europeu de les Llengües. K2 Dones i xiquetes en ciència

2 d'octubre de 2020

Els nostres alumnes de 1r Eso han treballat a les assignatures d’ anglès , alemany i francès el Dia Europeu de les llengües dins del marc de nostre projecte k2 ” Dones i xiquetes en ciència, per descomptat!”  

LLegir més

Ajornament mobilitat K229 “Dones i xiquetes en ciència” i suspès viatge Babel Tour

10 de març de 2020

S’informa de l’ajornament de la mobilitat a València del K229 Dones i xiquetes en ciència. Descarregueu l’arxiu També informar que la mobilitat prevista per al 29 de març a Finlàndia queda cancel·lada.  

LLegir més

MOBILITAT PESCARA ITALIA

14 de febrer de 2020

11 alumnes de 3r de l’ESO amb Amparo Vazquez i Mila Berlanga han gaudit de la mobilitat a la ciutat italiana de Pescara d’una inolvidable experiència, que estem segur que mai oblidaran.

LLegir més

BABEL TOUR- BELFORT

23 de gener de 2020

Els alumnes de primer de baxillerat ja es troben a Belfort per la segona mobilitat del projecte ERASMUS+ DE BABEL TOUR. Les professores Lucia Igea i Maria Pilar Fajardo del departament de Francés, ja estan treballant en aquest meravellos projecte.

LLegir més

Reconeixement per part de Conselleria.

8 de gener de 2020

La directora recogió el reconocimiento por parte de Conselleria del nuevo proyecto Babel Tour la semana pasada.

LLegir més

Baralla de Cartes

8 de gener de 2020

BARALLA DE CARTES- 1R ESO. MARÍA LÓPEZ

LLegir més

Erasmus Days

8 d'octubre de 2019

ERASMUS DAYS En centre celebra dos dies per a donar a conéixer els projectes europeus que realitzem. El programa és el següent: ACTIVITAT NOM CURS HORA PROFESSOR/A Xarrada Experiències 3r eso 18.00 Valentín Bayarri Gloria Esteve Webquest kahoot de dones científiques 1r Batxillerat Horari classe Maria Esteve Exposició de fotos Erasmus 2018-2019 tots   Tot el … Llegir mes

LLegir més