Erasmus +

erasmusplus-logo-all-en-300dpi

Ajornament mobilitat K229 “Dones i xiquetes en ciència” i suspès viatge Babel Tour

10 de març de 2020

S’informa de l’ajornament de la mobilitat a València del K229 Dones i xiquetes en ciència. Descarregueu l’arxiu També informar que la mobilitat prevista per al 29 de març a Finlàndia queda cancel·lada.  

LLegir més

MOBILITAT PESCARA ITALIA

14 de febrer de 2020

11 alumnes de 3r de l’ESO amb Amparo Vazquez i Mila Berlanga han gaudit de la mobilitat a la ciutat italiana de Pescara d’una inolvidable experiència, que estem segur que mai oblidaran.

LLegir més

BABEL TOUR- BELFORT

23 de gener de 2020

Els alumnes de primer de baxillerat ja es troben a Belfort per la segona mobilitat del projecte ERASMUS+ DE BABEL TOUR. Les professores Lucia Igea i Maria Pilar Fajardo del departament de Francés, ja estan treballant en aquest meravellos projecte.

LLegir més

Reconeixement per part de Conselleria.

8 de gener de 2020

La directora recogió el reconocimiento por parte de Conselleria del nuevo proyecto Babel Tour la semana pasada.

LLegir més

Baralla de Cartes

8 de gener de 2020

BARALLA DE CARTES- 1R ESO. MARÍA LÓPEZ

LLegir més

Erasmus Days

8 d'octubre de 2019

ERASMUS DAYS En centre celebra dos dies per a donar a conéixer els projectes europeus que realitzem. El programa és el següent: ACTIVITAT NOM CURS HORA PROFESSOR/A Xarrada Experiències 3r eso 18.00 Valentín Bayarri Gloria Esteve Webquest kahoot de dones científiques 1r Batxillerat Horari classe Maria Esteve Exposició de fotos Erasmus 2018-2019 tots   Tot el … Llegir mes

LLegir més

K101 Nuestro próximo reto: Europa

6 de juny de 2019

         K1 “Nuestro próximo reto: Europa” es uno de los dos proyectos activos durante el curso 2018-19. Este proyecto nace  como respuesta a la creciente necesidad de internacionalización y modernización del centro.  Se apuesta por la formación en la metodología CLIL ( Content and Language Integrated Learning), que consiste en la formación de docentes para … Llegir mes

LLegir més