Erasmus +

El present projecte ha estat financiat amb el recolçament de la Comissió Europea. Aquesta publicació ( comunicació) és responsabilitat exclusica de l'autor. La Comissió no es responsable de l´ús que es puga fer-se de la informació aqui difosa.

El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta publicación (comunicación) es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.

ACREDITACIÓ ERASMUS PLUS 2021-2027

26 de març de 2021

El centre ha estat seleccionat com a centre Erasmus plus, la qual cosa suposa estar acreditat des de 2021 fins 2027 i la corresponent capacitat de realitzar projectes en benefici de la comunitat educativa. Equip directiu i equip Erasmus Plus Punxa ací Pàgina sepie

LLegir més

Segell de qualitat

28 d'octubre de 2020

Nuestro proyecto Etwinning “In verschiedenen Sprachen” realizado para trabajar el Día Europeo de las Lenguas junto con otros centros europeos, ha sido premiado con el sello europeo de calidad ,,,

LLegir més

Erasmus Days 2020

16 d'octubre de 2020

Els alumnes participants a les mobilitats del curs passat han fet difusió de la seua experiència Erasmus, moltes gràcies!!

LLegir més

Dia Europeu de les Llengües. K2 Dones i xiquetes en ciència

2 d'octubre de 2020

Els nostres alumnes de 1r Eso han treballat a les assignatures d’ anglès , alemany i francès el Dia Europeu de les llengües dins del marc de nostre projecte k2 ” Dones i xiquetes en ciència, per descomptat!”  

LLegir més

Ajornament mobilitat K229 “Dones i xiquetes en ciència” i suspès viatge Babel Tour

10 de març de 2020

S’informa de l’ajornament de la mobilitat a València del K229 Dones i xiquetes en ciència. Descarregueu l’arxiu També informar que la mobilitat prevista per al 29 de març a Finlàndia queda cancel·lada.  

LLegir més

MOBILITAT PESCARA ITALIA

14 de febrer de 2020

11 alumnes de 3r de l’ESO amb Amparo Vazquez i Mila Berlanga han gaudit de la mobilitat a la ciutat italiana de Pescara d’una inolvidable experiència, que estem segur que mai oblidaran.

LLegir més

BABEL TOUR- BELFORT

23 de gener de 2020

Els alumnes de primer de baxillerat ja es troben a Belfort per la segona mobilitat del projecte ERASMUS+ DE BABEL TOUR. Les professores Lucia Igea i Maria Pilar Fajardo del departament de Francés, ja estan treballant en aquest meravellos projecte.

LLegir més

Reconeixement per part de Conselleria.

8 de gener de 2020

La directora recogió el reconocimiento por parte de Conselleria del nuevo proyecto Babel Tour la semana pasada.

LLegir més

Baralla de Cartes

8 de gener de 2020

BARALLA DE CARTES- 1R ESO. MARÍA LÓPEZ

LLegir més

Erasmus Days

8 d'octubre de 2019

ERASMUS DAYS En centre celebra dos dies per a donar a conéixer els projectes europeus que realitzem. El programa és el següent: ACTIVITAT NOM CURS HORA PROFESSOR/A Xarrada Experiències 3r eso 18.00 Valentín Bayarri Gloria Esteve Webquest kahoot de dones científiques 1r Batxillerat Horari classe Maria Esteve Exposició de fotos Erasmus 2018-2019 tots   Tot el … Llegir mes

LLegir més