L’EXPOSICIÓ #PRIMAVERA MUSICAL A L’IES LLOIXA

El nostre institut acull des del 2 febrer fins al 10 de març l’exposició de la UA #Primavera Musical, un recorregut per la música valenciana de les últimes dues dècades que ens permetran endinsar-nos en la gran diversitat de grups, cançons, festivals, concerts i també la connexió entre la música i l’art gràfic, la literatura, etc. En definitiva, una exposició que pretén reconèixer el paper de la música en el procés de normalització del valencià.

Durant aquestes setmanes tindrem l’oportunitat de realitzar activitats diverses amb l’alumnat perquè coneguen i valoren la gran oferta musical en la nostra llengua i la connexió amb altres arts com la literatura o el disseny, la variada oferta de festivals que cada any recorre el nostre territori; la difusió dels versos dels nostres poetes a través de les cançons.

Entre les activitats programades podem destacar la gimkana per introduir-se i conéixer el contingut de l’exposició, la producció de podcasts sobre grups musicals, l’anàlisi de cançons dels del punt de vista literari i musical, l’aproximació a partir de la realització d’infografies sobre veus femenines en valencià, etc.

DEPARTAMENTS DE VALENCIÀ I MÚSICA

IES LLOIXA