LISBOA, DESTÍ EUROTRAINEÉ

Els professors del departament d’administratiu de l’IES Joan Coromines Carla Villagrasa i Javier Segura van estar del 6 al 13 de maig de 2024 a la ciutat portuguesa de Lisboa per participar en el programa Eurotraineé, projecte impulsat per la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació i que té l’objectiu de facilitar la mobilitat, tant d’alumnes com professors per millorar les seues competències professionals.

Durant els dies assenyalats van poder visitar diferents centres, tant de l’àmbit públic com privat, i conéixer la realitat de la Formació Professional al país veí, així com els diferents projectes que allí es porten a terme i que en un futur pensen instaurar al nostre institut. També es van poder reunir en el Director Nacional de la FP a Portugal, que al llarg d’un poc més d’una hora els va explicar com funciona aquesta i va respondre a les preguntes que els participants li van fer.