ENTREVISTA A L’EQUIP DIRECTIU DEL CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA MESTRE FELIU DE BENICARLÓ

Amb la intenció de donar valor a la relació que té el nostre centre amb el Conservatori Professional de Música Mestre Feliu, des de Ràdio Coromines hem fet una entrevista a la directora del Conservatori Miriam Montañana Barea i al seu cap d’estudis Raül Cabanes Tena.

Al llarg de la conversa s’ha destacat la importància de la coordinació horària amb l’IES Joan Coromines, per tal de millorar la conciliació familiar dels nostres alumnes i també han valorat molt positivament la existència del Batxillerat de Música i Arts Escèniques al Coromines.

El Conservatori de Benicarló realitza moltes audicions, concerts i classes magistrals al llarg de l’any, però enguany estan molt orgullosos dels concerts que han realitzat a l’hospital de Vinaròs, concretament a la seua UCI i també del seu Cicle de Concerts de Música de Cambra. Així mateix, han realitzat intercanvis amb conservatoris d’altres comunitats, en els que realitzen concerts i activitats diverses, fent arribar la música a tothom, no només a les seues aules.

Miriam i Raül han volgut recordar-nos que aquesta setmana comencen els períodes d’inscripció en el Conservatori i que es poden consultar les dades a la seua web. I per acabar ens han avançat algunes de les noves propostes d’activitats per al curs vinent en el Conservatori.

Volem agrair l’atenció i col·laboració que han tingut amb nosaltres, a l’hora de planificar i realitzar aquesta entrevista.

Esperem que no siga l’última! Moltes gràcies!