LES IMATGES DE CAROL ROSSETTI INUNDEN L’IES JOAN COROMINES

Un any més a l’IES Joan Coromines commemorem el 8M, dia internacional de la dona. Enguany ho fem de forma especial amb l’exposició “MUJERES” de Carol Rossetti, qui mostra amb el seu treball una realitat malauradament encara molt present a la nostra societat, encoratjant a les dones en la llibertat de la ma de la igualtat i la diversitat.

Així mateix, l’alumnat de 3r de PMAR, acompanyats pel seu tutor Agustí Zacarés Romaguera, ha representat a tota la comunitat educativa del Coromines en l’acte que aquest matí s’ha dut a terme al saló de plens de l’Ajuntament. En ell han mostrat amb dades estadístiques el resultat de l’excel·lent treball de recerca que han realitzant els darrers dies en aspectes com el sostre de vidre o sol enganxós, la bretxa salarial i les feines de la llar. En l’acte ha participat la corporació municipal, amb l’alcaldessa al front, a més de diferents associacions i institucions de la localitat com el centres docents de secundària.

A més, al llarg d’aquest setmana es realitzarà en totes les tutories del nostre centre un taller on es tractarà la invisibilitat de la dona en l’esport. ¿Vos sonen noms com el de la pilot Laia Sanz, la piragüista Maialen Chourraut, la karateka Sandra Sánchez i tantes altres …? Doncs és moment de saber de les seues grans fites esportives.

IES Joan Coromines, treballant per la igualtat!

Cartell del Coromines 2022

2022 Cartell dia dona

Un exemple de diapositiva de la presentació passada a les tutories

Dones esport

Un parell de làmines de l'exposició al passadís del pavelló B

Imatges Carol Rossetti