ISIDRE CRESPO AL COROMINES

ANY FUSTER: ENTREVISTA AL DIVULGADOR FUSTERIÀ ISIDRE CRESPO

Divendres 4 de març va visitar l'alumnat de segon de batxillerat el professor Isidre Crespo. No era la primera vegada, i desitgem que no siga l'última, que apropava els seus coneixements al Coromines.

Es va aprofitar l'avinentesa per entrevistar-los al nou estudi de ràdio del centre. Les preguntes van anar, per un costat, al voltant de la seua col·laboració amb l'Any Fuster: a banda dels nombrosos actes en què participa i participarà, la publicació d'un recull d'entrevistes de al savi de Sueca que tenen com a eix central la Ciència. També es va aprofitar l'avinentesa per demanar-li no ja el seu punt de vista sobre la importància de l'obra fusteriana a la nostra societat actual sinó també sobre com convindria enfocar les possibles preguntes de les proves PAU.

Un goig sempre rebre la visita d'Isidre al nostre institut!