ANGELINA KASYANCHUK GUANYA EL PRIMER PREMI DEL CONCURS DE DIBUIX CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE DE LA SUBDELEGACIÓ DE GOVERN DE CASTELLÓ

L'alumna Angelina Kasyanchuk de 2n d'ESO va guanyar el 1r premi en la 1a edició del concurs de dibuix contra la violència de gènere de la Subdelegació del Govern de Castelló en la categoria de 1r i 2n d'ESO.

[Llegir més…]

L'entrega de premis es va realitzar el passat dimarts dia 26 de novembre a les 18 h a la seu de la Subdelegació del Govern a Castelló. Angelina va rebre el premi de mans del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana En Juan Carlos Fulgencio Tejedor, qui en el seu parlament va agrair l’alta participació i va felicitar als i les premiades per l’alt nivell artístic dels treballs realitzats. Així mateix va posar en valor la fonamental tasca que des de les entitats públiques i privades s'ha de continuar fent en la lluita contra aquesta greu i trista realitat que és la violència masclista.Des de l'IES Joan Coromines felicitem enèrgicament a Angelina i la convidem a que continue creant i expressant-se en el meravellós art de la pintura.

Moltes felicitats Angelina.