Aneu a la barra d'eines

L’IES JOAN COROMINES A LA EDICIÓ 2019 DEL CONCURS “ROBOTET”

Clic per ampliar[Fotos]

Els alumnes de l'IES Joan Coromines: Raúl Checa, Bochra El Hilali, María Gonzalez, Lluna Lluch, Joan Martín, Álvaro Serrano i David Tena tots ells de 1Batxillerat, i els professors Javier Carpio i Eloi Forès van viatjar fins al IES Rodrigo Botet de Manises (València), per participar el passat divendres 12 d'abril de 2019, en la competició de robots "ROBOTET".

[Llegir més…]

 


Allà, alumnes procedents d'arreu de la Comunitat Valenciana van presentar els seus robots. Robots en els quals han estat treballant durant el passat any i que ara havien de mostrar el que sabien fer. Hi havia tres competicions principals:

  • «Duelo»: On els robots han de completar un circuit en el menor temps possible.
  • «Parking»: On els robots han de recórrer un carrer i aparcar en una plaça lliure.
  • «Sumo»: On els robots lluiten per treure's de la pista.

Vàrem gaudir molt, del gran ambient, de les competicions i de poder veure les creacions dels alumnes en moviment. Destacar també, el gran treball de l'organització, proveint de lloc i endolls per als portàtils i els robots.