L’IES JOAN COROMINES A LA EDICIÓ 2019 DEL CONCURS “ROBOTET”

Els alumnes de l'IES Joan Coromines: Raúl Checa, Bochra El Hilali, María Gonzalez, Lluna Lluch, Joan Martín, Álvaro Serrano i David Tena tots ells de 1Batxillerat, i els professors Javier Carpio i Eloi Forès van viatjar fins al IES Rodrigo Botet de Manises (València), per participar el passat divendres 12 d'abril de 2019, en la competició de robots "ROBOTET".

Allà, alumnes procedents d'arreu de la Comunitat Valenciana van presentar els seus robots. Robots en els quals han estat treballant durant el passat any i que ara havien de mostrar el que sabien fer. Hi havia tres competicions principals:

  • «Duelo»: On els robots han de completar un circuit en el menor temps possible.
  • «Parking»: On els robots han de recórrer un carrer i aparcar en una plaça lliure.
  • «Sumo»: On els robots lluiten per treure's de la pista.

Vàrem gaudir molt, del gran ambient, de les competicions i de poder veure les creacions dels alumnes en moviment. Destacar també, el gran treball de l'organització, proveint de lloc i endolls per als portàtils i els robots.