Aneu a la barra d'eines

COLÒNIES A L’UJI

La direcció de l'IES Joan Coromines informa de les següents activitats organitzades per l'UJI…

  • II Colònies Juridicoeconòmiques a l’UJI
  • V Colònies Científiques a l’UJI

Termini d’inscripció del 2 de maig al 21 de juny.

[Més info…]

II Colònies Juridicoeconòmiques a l’UJI, on pot participar estudiantat de primer de batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials i primer curs dels cicles formatius de grau superior de les famílies professionals d’Administració i Gestió; Comerç i Màrqueting; Hoteleria i Turisme.

V Colònies Científiques a l’UJI, on pot participar estudiantat de primer de batxillerat Científic-tecnològic i primer curs dels cicles formatius de grau superior adscrits a la branca de Ciències, Ciències de la Salut, Enginyeria i Arquitectura.

L’objectiu d’aquesta activitat és que l’estudiantat conega les competències i oferta acadèmica dels diferents àmbits d’interès per a facilitar la futura presa de decisions, mentre aprenen de manera aplicada i dinàmica a les instal·lacions de la universitat i a la vegada es diverteixen, amb companys i companyes que mostren les mateixes inquietuds.