Presentació al CIDA del projecte d’innovació del Ministeri d’Educació i FP.

El passat 27 de juny de 2023, el nostre centre IES Jaume I d’Ontinyent va estar al IES Politècnic de Castelló de la plana on va presentar en el Centre d’Innovació Digital Avançada (CIDA) el projecte del ministeri “ Inteligencia Artificial y Robótica Colaborativa para la digitalización de procesos industriales basados en visión“.

Es tracta d’un projected’innovació tecnològica en processos de producció i transferència de coneixements entre centres que imparteixen FP del sistema educatiu i empreses. Els centres participants han sigut:  IES El Palmeral de Orihuela, Centro Integrado de Formación Profesional nº1 de Santander. IES PALAU AUSIT de Ripollet i la empresa BITMETRICS de Barcelona.Aquest centre desenvolupa mesures en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU

Aquest centre desenvolupa mesures en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU