Sustainable Gastronomy, Erasmus+

En las últimas décadas, la “obesidad y desnutrición” ha ido creciendo como un problema entre los niños de 5 a 18 años que afecta negativamente su salud y resulta en varios problemas. Hay varias razones detrás de esto, como malos hábitos alimenticios, consumo de azúcar, adicción e inactividad, etc.

Nuestros objetivos son:

  • Crear conciencia e introducir un nuevo término de “GASTRONOMÍA MOLECULAR” y su uso para una dieta saludable entre estudiantes, familias y personal escolar comenzando desde el área local hasta el punto nacional, luego en Europa
  • Mostrar cómo aplicar las técnicas que se usan comúnmente en la gastronomía molecular y llamar la atención para usar alimentos y productos naturales en los hogares
  • Combinar alimentos correctos y usar las técnicas de cocina adecuadas y usar la creatividad en las cocinas
  • Recordar comidas tradicionales antiguas y mantenerlas
  • Informar y difundir nuestros proyectos con paneles, foros, conferencias, etc.
  • Organizar fiestas, organizaciones, torneos deportivos y talleres en colegios
  • Incluir tanto a alumnos como familias en actividades, decret Facilitar el abandono escolar temprano y aumentar la simpatía por la escuela
  • Aumentar las habilidades internas que tienen los estudiantes y promover la productividad, la confianza en sí mismos y la tolerancia entre los estudiantes
  • Crear oportunidades para conocer gente nueva y tener actividades interculturales
  • Difundir el proyecto, sus objetivos y actividades entre autoridades locales, instituciones gubernamentales y privadas locales, cooperar con las asociaciones locales y la prensa local, anunciar primero, llegar a las organizaciones nacionales y los gobernadores y luego
  • Cambiar los hábitos alimenticios, morir y dejar los malos hábitos alimenticios y llevar una vida saludable en público. En el proyecto participarán colegios de 5 países europeos, como España (coordinador), Alemania, Islandia, Rumanía y Turquía (dos colegios).

Països participants

Les nostres Experiències

  • Sustainable gastronomy project en Çorum (Turquia)
    El passat 21 de maig un grup de tres alumnes (Sonia Ruiz, Irati Muñoz i Carme Ivars) i dos professors (Paula Rodríguez i Xavi Giner) acabaven l’última mobilitat dins del projecte europeu “Sustainable Gastronomy Project” conjuntament amb els companys alemanys, turcs, islandesos i romanesos a Çorum (Turquia). Allí gaudiren de l’hospitalitat dels turcs sempre disposats … Llegir més
  • Mobilitat en Carlet curs 21-22
    L’IES Eduardo Primo Marqués ha estat l’amfitrió d’una nova mobilitat Erasmus dins del projecte “Sustainable Gastronomy”. Durant la setmana del 4 al 8 d’abril, alumnes i professors de distints centres d’Islàndia, Alemanya i Turquia van estar acollits per famílies de Carlet i van participar en les diferents activitats que un equip de docents del nostre … Llegir més
  • Mobilitat Islandia curs 21-22
    L’IES Eduardo Primo Marqués torna a vestir-se de blau amb noves mobilitats Erasmus. Del 12 al 19 de març, les professores Lina Sanchis i Susana Galán han acompanyat els alumnes Javi Alcover, Mar Tapia i Carla Espert, de 3r d’ESO, en una experiència inoblidable a Islàndia. Durant una setmana han compartit vivències amb altres alumnes … Llegir més
  • Mobilitat Romania curs 21-22
    Els alumnes del IES Eduardo Primo ja han tornat de la seua mobilitat a Romania. Han sigut 7 dies intensos, on han compartit moltes experiències amb alumnes de 3 països: Turquia, Alemanya i Romania. Han pogut visitar dos escoles molt diferents: una té només 44 alumnes d’edats entre 3 i 14 anys i és molt … Llegir més
  • Mobilitat Alemanya curs 19-20
    Durant la setmana del 20 al 25 de gener de 2020, alumnes de l’IES Eduardo Primo Marqués participaren en el projecte Erasmus sobre gastronomia sostenible que s’encetà a la localitat alemanya de Bobingen, i en el qual participen, a més d’Espanya, Alemanya, Turquia, Islàndia i Romania. Pau Valero, Pablo Lupu i Lara Jareño, acompanyats per … Llegir més

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies