Donació de la cooperativa “Persones de Confiança” a la Creu Roja

La Cooperativa ha decidit donar els beneficis obtinguts de la venda dels seus productes durant el curs 2023-2024 a Creu Roja. Nosaltres esperem que aquesta ajuda puga aportar un poc d’esperança a les famílies que ho necessiten i alleujar la seua situació.

La Cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs va celebrar ahir, dimarts 20 de juny, l’acte de lliurament dels diners recaptats per la venda dels seus productes al Mercat Municipal d’Alaquàs. En la cita han estat presents l’alumnat de PR4, la tutora i coordinadora del projecte, Pepa López, el president de la Creu Roja de l’assemblea local d’Aldaia, Isidro Sánchez Andrés, el vicepresident de l’entitat, Salvador Folgado Iglesia i el director tècnic local, Javi Àngel Bertomeu. Han assistit també les regidores de l’Ajuntament d’Alaquàs Elena Solis i Marian Espert també directora del centre educatiu.

El representant de creu roja ens va transmetre l’agraïment pel nostre gest de generositat, solidaritat i compromís personal amb altres persones. A més ens anima a seguir cultivant els valors que han marcat el nostre camí com a persones solidàries.

Enllaç a la notícia en la web de l’ajuntament d’Alaquàs:

https://www.alaquas.org/noticia/21402/0/cooperativa_personas_confianza_ies_clara

Enllaç a la notícia en la web del periòdic EL MERIDIANO L’Horta:

https://www.elmeridiano.es/la-cooperativa-persones-de-confianca-de-lies-clara-campoamor-dalaquas-col-labora-amb-creu-roja/

Enllaç a la notícia en la web del EL PERIODIC.COM:

https://www.elperiodic.com/alaquas/cooperativa-persones-confianca-lies-clara-campoamor-alaquas-destina-beneficios-obtenidos-cruz-roja_909751