Segona sessió de “Historia de una escalera”

Historia de una escalera de Buero Vallejo

La segona sessió del racó de lectura del Departament de castellà va estar molt interessant. En aquesta reunió es va fer un debat sobre alguns temes cridaners de la lectura de “Historia de una escalera” de Buero Vallejo.

El lloc on es va realizar va ser com sempre la sala d’usos múltiples, l’emplaçament ideal per a intercanviar impressions sobre aquest llibre. Els participants es sentaren en forma d’U, de manera que tot el món podía vore als participants com exposaven el seus arguments. En el centre de la U es van col.locar els moderadors que plantejaven els temes i qüestions que havia suscitat la lectura del llibre.

El resultat fou un debat enriquidor i molt positiu, que ajudà a entendremillor l’obra llegida en qüestió. Ademés, va servir de punt de partida per a reflexionar sobre temes que sempre han interessat a l’ésser humà: l’amor, el pas del temps, l’anhel de llibertat, etc.

Des del Departament volem agrair la implicació, l’interés i la participación en aquesta activitat de l’alumnat, del professorat i dels pares/mares que van acudir a la cita, ja que ens va permetre gaudir de les impressions del llibre. Gràcies a esta posada en comú plena d’opinions i punts de vista diferents entenguerem millor l’obra i la realitat que ens descriu.

Us esperem en la próxima sessió amb la mateixa il.lusió de sempre, amb les mateixes ganes de llegir un llibre i reconéixer les idees que l’autor o autora volen transmetre amb el seu llibre. Fins prompte!