Racó de lectura 19-20

Col·loqui primer llibre

i

Presentació segon llibre del racó de lectura

El passat 5 de Febrer es va organitzar el col·loqui del llibre “Viaje al país de los blancos“, llibre escrit per Ousman Umar que va creuar el desert per la curiositat en veure un avió. És un llibre molt bo i vos  recomane llegir-lo, és una gran història, tant el llibre com llegir-lo.

En el col·loqui es va parlar bastant i també diverses persones van donar la seua opinió. En la meua, va ser un llibre fantàstic que reflecteix el desconeixement que tenim les persones sobre la situació actual en països pobres i amb molta delinqüència com en aquest cas els països de l’Àfrica a on la major part de la població viu assumida en la pobresa, i a més les dones no podien passejar soles pel carrer ni fer pràcticament res sense el seu marit o pare.


“Historia de una escalera”

2n llibre del racó

“Historia de una escalera” és un llibre escrit per Antonio Buero Vallejo,  una obra teatral molt famosa que s’estrenà a Madrid, la nit del 14 d’octubre de 1949 i que representa a una comunitat de veïns units per una escalera que viuen en la ciutat i que està situada en l’època de després de la guerra civil espanyola.

I… bé, si voleu saber més heu de llegir el llibre!

La veritat és que la sala d’usos múltiples estava de gom a gom i dos alumnes de 2n de BAT feren una presentació del llibre fantàstica i ens vam  contar un poc de la vida d’Antonio Buero!

 

 

Ens veiem en la posada en comú el pròxim 4 de març.