Erasmus

Ka122: "Patis Inclusius". Projecte Erasmus concedit en la convocatòria 2021-22, amb la finalitat de dinamitzar els patis de l'institut oferint activitats per a afavorir la interrelació de l'alumnat. Les activitats seran gestionades per l'alumnat voluntari de quart de l'ESO, sota la supervisió del professorat participant en el projecte.
El projecte inclou sis mobilitats del professorat per a la millora de l'idioma i la formació en temes relacionats amb les activitats de pati, i una mobilitat de 6-8 alumnes/as a Croàcia, amb la finalitat de portar les activitats desenvolupades en el nostre centre al centre a l'institut croat.
Ka122 "Espais inclusius i sostenibles". Projecte elaborat pel IES Campanar, amb l'objectiu, la millora de la gestió dels espais per a afavorir la convivència i la inclusió de tot l'alumnat del centre. Projecte concedit en la convocatòria 21-22, va constar de tres mobilitats de professorat per a la realització de cursos de formació.
Ka220 "LOFI". Projecte gestionat per la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb la Universitat de Peruggia, amb la participació d'associacions de València, Països Baixos i Itàlia, i dos instituts, entre ells, el nostre. L'objectiu és treballar sobre el registre oral de la gastronomia local, relacionant-la amb la cultura, tradicions i economia del lloc. Al desembre de 2022, el nostre centre rebrà els materials elaborats pels integrants del projecte, per a treballar sobre ells amb alumnat de tercer de l'ESO en diferents assignatures.
Este projecte compta amb una mobilitat de 10 alumnes/as de tercer de l'ESO a Peruggia a la fi de març de 2023.
CLUB DEL VOLUNTARIAT: Ka210 que té com a objectiu crear una guia didàctica per a implantar un Club del Voluntariat mediambiental en un centre de secundària. Este projecte naix en col·laboració amb l'institut croat Josipa Slavenskog (Croàcia), i compta amb una mobilitat d'alumnat de tercer de l'ESO i primer de batxiller, per a compartir experiències sobre el voluntariat mediambiental en un ecosistema mediterrani i un continental.
ACREDITACIÓ: El nostre institut compta amb l'acreditació Erasmus Plus, la qual cosa ens permetrà sol·licitar projectes des del 2023 al 2027.
Curs 23-24: Durant este curs s'han realitzat les següents mobilitats dins del projecte acreditat:
  • Mobilitat de15 alumnes/as a la ciutat de Beauvais (França), amb l'objectiu de treballar durant una setmana, amb l'alumnat del Lycée Félix Faure, en la gastronomia i el comerç de proximitat. Projecte que té un doble objectiu, d'una banda, la millora de les competències lingüístiques del nostre alumnat en francés, i d'altra banda, el coneixement de la cultura i de la tradició local, a través de la gastronomia i l'aproximació als comerços minoritaris del barri.
  • Mobilitat individual de curta duració de tres alumnes/as de quart de l'ESO. Mobilitat de quinze dies amb l'objectiu de realitzar una immersió lingüística.
  • Quatre mobilitats de professorat, per a realitzar cursos de formació vinculats als objectius del projecte d'acreeditación.

PÀGINA WEB DEL CLUB DEL VOLUNTARIAT MEDIOAMBIENTAL

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 18 de maig de 2024

Us deixem l’enllaç a la pàgina web creada pel membres del club del voluntariat medioambiental del nostre centre. Us anime a seguir-la!

AGENDA ACCIÓ ECOLOGISTA AGRO

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 18 de maig de 2024

Açi teniu l’enllaç a les activitats de l’otganització Acció Ecologista Agro. El dilluns 21 de maig, teniu l’oportunitat de treballar amb ells en la protecció de les tortugues de l’Albufera.

REVISTA DIGITAL “PATIOS INCLUSIVOS”

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 30 d'abril de 2024

Us deixem l’enllaç per a consultar la revista digital que s’ha fet a la manera de memòria del projecte Erasmus Plus “Patis Inclusius”. Aquest projecte Erasmus ha finalitzat, però el patis inclusius continúen com a projecte de centre. ENLLAÇ: REVISTA DIGITAL

VISITA OCEANOGRÀFIC

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 28 d'abril de 2024

L’alumnat participant en el projecte Erasmus Plus “Club del Voluntariat”, va tindre l’oportunitat de participar en el taller “Viatge per la Marina” oferit pel Oceanogràfic, per a conéixer la problemàtica ambiental de la mar Mediterrània i el centre de recuperació de tortugues marines.

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 25 d'abril de 2024

Hui, els participants del projecte Erasmus “El Club del Voluntariat”, han gaudit d’una gran jornada en la qual, han rebut formació sobre l’ecosistema dunar per part de Sergio Bargues, Cap de Secció de Comunicació, Interpretació i Educació Ambiental del Servici Devesa Albufera. Després, han plantat les bombes de llavors realitzades el dilluns, han albirat aus … Llegir més

VISITA SERRA CALDERONA

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 23 d'abril de 2024

L’alumnat participant en l’el Club del Voluntariat mediambiental, ha visitat la Serra Calderona al costat de l’alumnat de Croàcia. Les representants del “Voluntària’t forestal”, els han explicat les característiques del bosc mediterrani, la seua problemàtica i els mecanismes de prevenció d’incendis.Posteriorment, han visitat el Parc Municipal de Sant Vicent de Llíria, on han realitzat una … Llegir més

ERASMUS PLUS “CLUB DEL VOLUNTARIAT”

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 22 d'abril de 2024

Hui, l’alumnat de l’institut Josipa Slavenskog ha participat en múltiples activitats al costat dels nostres participants del projecte Erasmus “El Club del Voluntariat”L’alumnat de tercer de l’ESO, els ha explicat les característiques del bosc mediterrani, a través d’una presentació i d’una visita al nostre “xicotet bosc mediterrani” situat al costat de l’hort. Després de finalitzar … Llegir més

DIFUSIÓ DE RESULTATS PROJECTE ERASMUS LO-FI

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 21 de març de 2024

Ahir, va tindre lloc en el nostre centre, l’esdeveniment de difusió dels resultats del projecte Erasmus Plus LO-FI, en el qual, hem col·laborat al costat de la Universitat Politècnica durant estos dos últims anys.Agraïm l’assistència als ponents i a tots els participants dels diferents centres educatius que van acudir a l’esdeveniment.

ERASMUS PLUS “LOFI”

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 4 de març de 2024

La nostra companya Clara, ha viatjat a Leeuwarden, ciutat Holandesa, per a realitzar l’última trobada entre els membres del projecte LOFI que arriba a la fi.Aquest projecte, ha suposat una col·laboració entre l’IES Campanar, la Universitat Politècnica i associacions culturals de València, Holanda i Itàlia, per a crear materials dirigits a l’alumnat de secundària sobre … Llegir més

CONCURS RUBIK

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 20 de febrer de 2024

Ahir va tindre lloc el concurs de rubik al pati dins de la Setmana de la Ciència, i va ser tot un éxit. Gràcies als participants!