Banc de llibres

NOVETATS XARXA LLIBRES PRIMER BATXILLERAT

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 7 de setembre de 2023

L’alumnat de 1r batxiller, rebrà tots els llibres excepte el de castellà, però NO EL COMPREN ENCARA, esperen instruccions del professor el dilluns 11 de septembre. Els llibres de matemàtiques i llatí, s’entregaran si hi ha pressupost suficient. L’existència de pressupost per a realitzar aquesta compra se sabrà una setmana després, per la qual cosa, … Llegir més

LLIBRES DE TEXT 2023-24

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 3 de juliol de 2023

IMPORTANT: a) Si compren els llibres, no els lleven el precinte de plàstic, i guarden el tiquet de compra, fins que el professor/a, confirme el seu ús al setembre. b) En el present curs escolar, primer i segon de batxiller entren en la Xarxa Llibres. En el curs passat, no es van canviar alguns dels … Llegir més

XARXA LLIBRES 23-24

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 6 de juny de 2023

DOCUMENT LLIURAMENT LLIBRES SOL.LICITUD NOVA PARTICIPACIÓ

XARXA LLIBRES: PRIMER BATXILLERAT

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 24 de maig de 2023

LLIBRES DE TEXT 22-23

Per MARIA ANA, ALVAREZ MUÑOZ | 25 de setembre de 2022

PROTOCOL

  • El lliurament dels llibres la realitzarà un adult responsable en representació de l'alumne/a.

  • Els llibres s'han de portar amb els folres.

  • Documentació necessària. Les famílies han de portar un document com a justificant de lliurament descarregat de la pàgina de “llibres de Text” de Conselleria en el qual han d'escriure el llistat de llibres que entreguen, i una còpia d'aquest. El centre es quedarà amb la còpia, i donarem l'original cunyat a la família.

  • Si algun alumne/a vol participar per primera vegada en la Xarxa, ha d'entregar el lot complet de llibres i portar al costat del justificant de lliurament anteriorment esmentat, el document de nova participació que es pot descarregar de la pàgina web de llibres de text de la Conselleria. Podeu trobar la informació en aquest enllaç.

Si algun alumne/a ha perdut un llibre o el retorna deteriorat, haurà de comprar un altre per a substituir-lo. Si el llibre perdut o deteriorat és de primer o tercer de l'ESO, cal parlar amb la coordinadora del Banc de Llibres, María José Bartual, perquè els indique què han de fer.

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094