Famílies

Informació important per a les famílies

Recollida de notes – Lliurament de llibres – Matrícula curs 2024-2025

5 de juny de 2024

Ací tenen tota la informació sobre les dates de recollida de notes, lliurament de llibres i matrícula per al pròxim curs. Poden descarregar l’arxiu complet ací.

Taller-Xarrada riscos en l’ús d’Internet.

19 de maig de 2024

Dimarts que ve 21 de maig de 2024, a les 15.35 hores, us convidem a assistir al CEIP Sant Gabriel al taller impartit per la Policia Nacional “Riscos associats a l’ús d’internet, xarxes socials i noves tecnologies”. Us esperem!

Informació famílies 6é primària

17 de maig de 2024

Ací us deixem la informació que us vam comptar dilluns passat 13 de maig en la reunió que vam tindre amb vosaltres, per si us va quedar algun dubte per resoldre o per a aquelles famílies que no van poder acudir a la reunió. També podeu descarregar la presentació ací.

Convocatòria vaga general d’educació. 23/05/2024

15 de maig de 2024

Si vols ampliar informació sobre els motius d’esta convocatòria ho pots fer en este manifest de la Plataforma per l’Ensenyament Públic a la Comunitat Valenciana.

Reunió de famílies de 6é de primària

6 de maig de 2024

Si el teu fill o filla no estudia en cap dels nostres CEIP adscrits però vols rebre informació sobre el nostre institut, pots acudir a la reunió en qualsevol de les dos sessions programades.

Campus TikTok per a famílies

3 de maig de 2024

Sabem com acompanyar a les i els nostres adolescents en l’ús segur i responsable de TikTok i de les xarxes socials? Dimecres que ve 08 de maig, a les 19.00 hores, celebrarem en el saló d’usos múltiples de l’IES Badia de Babel una escola per a famílies intercentres en la qual aprendrem molt sobre esta … Llegir més

Xarrades gratuïtes “Adolescència i família”

2 de novembre de 2023

L’Ajuntament d’Alacant ens ofereix el cicle de xarrades “Adolescència i Família” durant el mes de novembre en el Centre Social 3 “Felicitat Sánchez”. Pots obtindre més informació i inscriure’t fent clic en la següent imatge.

Eleccions al consell escolar. Curs 2023-2024

1 de novembre de 2023

Pots consultar tota la informació sobre les eleccions al consell escolar ací. Si vols presentar-te al sector d’alumnat o de famílies, pots descarregar-te d’esta mateixa pàgina els formularis de presentació de candidatures: Candidatura de l’alumnat. Candidatura de les famílies.

Calendari escolar del curs 2023-2024

7 de setembre de 2023

Consulta i descàrrega ací el calendari del nou curs escolar 2023-2024.

Com introduir l’ús del primer mòbil de les filles i fills

5 de juny de 2023

Som Connexió ens convida a un taller impartit per Mercè Botella, psicòloga social i autora de la “Guia per a famílies cruels i malvades”. El taller té com a objectiu acompanyar famílies i docents en l’ús de la guia per a una introducció progressiva del mòbil, des de la infantesa o preadolescència fins als 16 … Llegir més