Novetats

PANO_20211115_140628

Carrera solidària i activitats fi de trimestre

27 de desembre de 2022

Dijous passat 22 de desembre donàvem tancament a la fi del primer trimestre del curs 2022-2023 amb diferents activitats. Comencem amb una activitat esportiva i solidària organitzada des del departament d’Educació Física i en col·laboració amb tot el centre, que es va realitzar conjuntament amb l’IES Mare Nostrum. L’activitat va consistir en una Carrera Solidària … Read more

Més informació

Especial nadal d’Onda Badia.

19 de desembre de 2022

Tenim per a tu un emocionant viatge pel nadal al voltant del món. Saps com se celebra als Països Baixos, Suècia o Costa Rica? Coneixes al Krampus? Descobreix-ho en el nostre programa especial.

Més informació

VIATGE FI DE CURS 4t ESO: REUNIÓ DE FAMÍLIES

15 de desembre de 2022

Estimades famílies: Amb motiu del viatge de fi d’etapa que s’ha realitzat des de fa diversos anys amb l’alumnat de 4t ESO, i per a una major informació d’aquest, el pròxim dia dilluns 19 de desembre a les 19.00 h, tindrem una reunió a l’aula d’usos múltiples del centre. Organització: Estefanía González i Yolanda Tremiño

Més informació

Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic. Educació Primària 2021/2022

11 de desembre de 2022

El treball i esforç constant sempre té recompensa. Enhorabona a totes i tots per aqueix merescut premi!

Més informació

Estiu d’aventures: Expedició Cavanilles

7 de desembre de 2022

Aprofita l’oportunitat de realitzar un viatge social i cultural únic en el qual recorreràs i descobriràs l’entorn rural de la Comunitat Valenciana. Apunta’t abans del 28 de febrer de 2023. Pots vore tota la informació en https://www.expediciocavanilles.com/ o descarrega aquest document amb accés a tots els enllaços.

Més informació

25N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

29 de novembre de 2022

Durant el mes de novembre hem treballat en el nostre centre realitzant diferents activitats per a conscienciar al nostre alumnat de la importància de lluitar contra la violència, perquè considerem imprescindible el treball amb els nostres xiquets i adolescents des de l’educació per a acabar amb aquesta xacra. El tancament a aquestes activitats el vam realitzar … Read more

Més informació

Acte entrega IV Premis d’Investigació Jove

29 de novembre de 2022

Divendres passat 25 de Novembre vam ser al Castell d’Alaquàs recollint el premi de Batxillerat en els IV Premis d’Investigació Jove de la Comunitat Valenciana. Encara que David i Carolina no van poder estar amb nosaltres, vam recollir el premi en el seu nom.

Més informació

Acte entrega premis extraordinaris ESO 2020-2021

29 de novembre de 2022

Dimecres passat 16 de novembre va tindre lloc en el “Palau d’Altea” l’acte de lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria corresponent a la convocatòria del curs acadèmic 2020-2021. Les nostres alumnes Krystyna Koynova i Alejandra González-Albo Rodríguez van estar allí recollint el seu ben merescut premi.

Més informació

Premi concurs fotogràfic UMH

29 de novembre de 2022

La nostra alumna de 2n de Batxillerat, Krystyna Koynova, ha sigut la guanyadora del Concurs Fotogràfic Sant Albert Magne 2022, organitzat per la Facultat de Ciències Experimentals de la UMH. Moltíssimes felicitats pel teu premi!

Més informació

Visita a Ibi

29 de novembre de 2022

El passat 15 de novembre, part del nostre alumnat de 1r ESO amb els seus professors i professores, van passar un dia fantàstic en la localitat d’Ibi, visitant el Museu de la Biodiversitat i el Museu del Vídeo Joc.

Més informació