Novetats

PANO_20211115_140628

Taller-Xarrada riscos en l’ús d’Internet.

19 de maig de 2024

Dimarts que ve 21 de maig de 2024, a les 15.35 hores, us convidem a assistir al CEIP Sant Gabriel al taller impartit per la Policia Nacional “Riscos associats a l’ús d’internet, xarxes socials i noves tecnologies”. Us esperem!

Més informació

INSTRUCCIONS MATRÍCULA PAU 2024

17 de maig de 2024

Consulta quins passos has de seguir per a matricular-te en les proves PAU. Pots descarregar el document amb la informació i els enllaços ací. Descàrrega també el document de matrícula emplenable ací.

Més informació

Informació famílies 6é primària

17 de maig de 2024

Ací us deixem la informació que us vam comptar dilluns passat 13 de maig en la reunió que vam tindre amb vosaltres, per si us va quedar algun dubte per resoldre o per a aquelles famílies que no van poder acudir a la reunió. També podeu descarregar la presentació ací.

Més informació

Què és el TDAH (Trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat)?

16 de maig de 2024

El TDAH és un trastorn que pot afectar l’aprenentatge, el comportament i el desenvolupament dels xiquets. Però, ho coneixem en profunditat? El nostre departament d’orientació ha elaborat esta guia per a ajudar-nos a conéixer este trastorn amb més profunditat.

Més informació

Convocatòria vaga general d’educació. 23/05/2024

15 de maig de 2024

Si vols ampliar informació sobre els motius d’esta convocatòria ho pots fer en este manifest de la Plataforma per l’Ensenyament Públic a la Comunitat Valenciana.

Més informació

Orientació acadèmica

15 de maig de 2024

Si vols ampliar o tornar a veure la informació sobre l’orientació acadèmica per al pròxim curs, pots fer-ho en esta presentació que ha preparat el nostre departament d’orientació. No et quedes amb els dubtes!

Més informació

Procés d’admissió: Circumstància específica

12 de maig de 2024

El passat 26 d’abril es va publicar la RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2024, del director general de Centres Docents, per la qual s’establix el calendari i es dicten instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, … Llegir més

Més informació

Reunió de famílies de 6é de primària

6 de maig de 2024

Si el teu fill o filla no estudia en cap dels nostres CEIP adscrits però vols rebre informació sobre el nostre institut, pots acudir a la reunió en qualsevol de les dos sessions programades.

Més informació

Campus TikTok per a famílies

3 de maig de 2024

Sabem com acompanyar a les i els nostres adolescents en l’ús segur i responsable de TikTok i de les xarxes socials? Dimecres que ve 08 de maig, a les 19.00 hores, celebrarem en el saló d’usos múltiples de l’IES Badia de Babel una escola per a famílies intercentres en la qual aprendrem molt sobre esta … Llegir més

Més informació

Beques Ministeri Educació curs 2024/2025

29 d'abril de 2024

Si el pròxim curs estudiaràs Batxillerat, Cicles Formatius o un Grau Universitari, ja pots sol·licitar una de les beques que concedix el Ministeri d’Educació. Tens de termini fins al pròxim 10 de maig per a fer-ho. Pots veure tota la informació en este enllaç.

Més informació