De nou a la final “JÓVENS PROMESES DE L’ALTA CUINA”

El nostre alumne Vicent Sanchís Cogollos de 2n del CFGS de Direcció de Cuina, ha sigut seleccionat finalista de la X edició del premi promeses de l’alta cuina de la prestigiosa escolar de cuina Le Cordon Bleu.

Li volem felicitar, i desitjar-lo que gaudisca d’aquesta experiència tan enriquidora.

La final serà el 26 d’abril a la seu de Le Cordon Bleu Madrid, en la Universidad Francisco de Vitoria, on s’enfrontaran els 10 finalistes.

Enhorabona per la teua classificació!!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies