Erasmus KA201

NOTÍCIA PREMSA

NOTÍCIA PREMSA

PUBLICACIÓ AL DIARI CANFALI LA MARINA ALTA

Malgrat el confinament, des del CPEE Garagasindi seguim treballant i promocionant el nostre centre així com el projecte Erasmus com a part important d’aquest. 

Aquest cap de setmana, els periodistes del Diari CANFALI de la comarca “La Marina Alta”, un dels que compta amb major nombre de subscriptors en la comarca, ha publicat a la contraportada un magnífic reportatge per explicar els lectors el projecte de teatre que desenvolupem a l’escola, els objectius que es persegueixen i també com aquesta ferramenta vertebra els diferents continguts, també aquells que tenen a veure amb l’Erasmus. És per això que fan una menció especial a “La mirada cap a Europa” tal i com ells mateixa ho publiquen, i fan al.lusió a l’entrevista realitzada a les professionals de l’escola i la coordinadora del projecte. 

Vos deixem ací amb la contraportada i la notícia perquè la llegiu i la compartiu (cliqueu en la imatge per veure-la ampliada):

PRIMERA MOBILITAT

PRIMERA MOBILITAT

DIARI AMB FOTOGRAFIES I VÍDEOS DE LA PRIMERA EXPERIÈNCIA

Com que ens havíem quedat amb ganes de més i de contar-vos un poc l’experiència dia a dia, quina millor manera de fer-ho que amb una recopilació d’imatges i fotografies en forma de diari de la primera mobilitat! Esperem que vos agrade molt i es podeu fer una idea de com vivírem aquella experiència durant una setmana ben intensa, d’emocions, treball, feina,… 

Més encara, ho volem compartir amb vosaltres com un xicotet regal, tenint en compte que les mobilitats estan interrompudes fins a nou avís davant el panorama de crisi sanitària i emergència global en què estem immersos. Gaudiu!

First Workshop

 

VIDEO

VIDEO

VÍDEO PROMOCIÓ DE LA PRIMERA MOBILITAT

Cliqueu en la imatge per a reproduir un xicotet avanç de la primera mobilitat que va tindre lloc al Gargasindi, la setmana del 9 al 13 de març

Primera mobilitat Erasmus

PRIMERA MOBILITAT ERASMUS AL CPEE GARGASINDI (CALP)

Aquest mes de març l’escola ha rebut un grup d’estudiants Erasmus procedents dels països que participen el projecte, Grècia i Bulgària. Ens visitaren 4 participants de la companyia de teatre TSVETE de Bulgària i 2 participants de la companyia de teatre ARATOS en Grècia. 

Hem estat tot el curs treballant de valent i aprofundint en la història i la cultura d’aquests països, en tant que aquest projecte va molt més enllà de les mobiltiats i està pensat perquè tots i totes, d’una manera o altra, puguem gaudir-lo!

Els nostres companys i companyes estigueren amb nosaltres una setmana, en la qual, alguns dels alumnes els acompanyàrem en un taller de formació en teatre i arts escèniques conduït per la gran professional Vicenta Galiana, qui, va agafa el relleu en una setmana d’antel.lació! Li estem molt i molt agraïdes! Però a més del taller de formació, en què alguns alumnes de TVA i del Programa participaren (per qüestió d’aforament i d’edat dels participants), també realitzàrem moltes altres activitats per les vesprades, gaudint del nostre entorn i la nostra localitat, amb unes vesprades molt completes en què férem de tot i ens ho passàrem d’allò més bé! 

Entre d’altres coses, els conduïrem en una visita guiada pel poble (amb les vistes tan impressionants!), també els portàrem al Penyó (recordeu quin fred feia??) i un altre dia anàrem a les Salines i ho rematàrem amb un berenarot al McDonalds (que tots sabem que fou una situació excepcional!). 

El divendres, els participants en el taller de formació ens feren una xicoteta mostra del que havien aprés al llarg de la setmana i acabàrem ballant tots junts enmig de la pista. 

Vos deixem amb algunes imatges d’aquesta setmana tan emocionant i divertida!

 

 

VISITA’NS

VISITA’NS

VISITEU-NOS!!

PÀGINA WEB

 

FACEBOOK DREAM THEATER ERASMUS

 

TWITTER DREAM THEATER ERASMUS