TVA CUINA II

Hola a totes i tots! Com hem passat les vacances? Bé, veritat? Heu tingut moltes activitats divertides i les mares, pares, germans/es us han ajudat a fer-les i ho heu passat bé.

El segon repte ha sigut una mica treballós, veritat? Però divertit i molt bo.

 Perquè començarem amb el tercer.

El bescuit en tassa o mug cake és un bescuit perfecte, es mesclen els ingredients directament en una tassa amb una cullera, es cuina 5 minuts en el microones, i llest!

MUG DE BESCUIT

Potser penseu que no queden tan sucosos com un bescuit tradicional: la veritat és que és diferent, perquè un Mug Cake es cuina i es menja a continuació. Així que farem MUG DE XOCOLATE.

3er. REPTE

Mug de xocolate

Ingredients

Aquests són els ingredients per a un sol mug, així que si voleu fer un per a cadascun de la casa doncs a multiplicar. Els ingredients són: 4 cullerades de farina, 5 cullerades de sucre, 3 cullerades de cacau en pols sense sucre, un polsim de sal, 1 ou mitjà, 3 cullerades de llet,1/4 cucharadita extracte de vainilla, 3 cullerades de mantega fosa i freda, 3 cullerades de llavors de xocolate i sucre glas o fresita, gerds per a decorar.

Elaboració

En aquesta ocasió usarem un bol en lloc d'una tassa; per això les quantitats són una mica majors.

Incorporem els ingredients secs al bol: farina, sucre, cacau en pols i sal. Mesclem bé amb una forqueta. A continuació afegim: llet, ou, mantega, xips de xocolate i extracte de vainilla. Posem la tassa en el microones durant 2 minuts a 800 watts, aproximadament. Si veieu que encara està cru, que ho sabreu punxant amb una broqueta o escuradents llarg, continuar la cocció en tandes de 30 segons.

Decorem amb sucre glas i gerds i a menjar.

Espere que ho gaudiu i en el pròxim repte…el passarem millor.

FINS A la PÓXIMA!!

Vista previa de imagen