Altes Temperatures 2023 | Altas temperaturas 2023

Des de la Direcció General de Centres Docents, s’ha remés informació sobre el Programa de Prevenció i Atenció als problemes de salut derivats de les Altes Temperatures en la Comunitat Valenciana 2023. S’indiquen els següents consells per a les famílies i tutors:

• Utilitzar roba preferiblement de teixits naturals, com el cotó, holgada, de colors clars i que deixe transpirar. Dur una gorra.
• Junt l’esmorzar, és convenient que duguen una botella d’aigua perquè puguen ingerir suficient líquid.

Per a més informació sobre mesures preventives poden consultar la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública: (CLICA sobre el text).

Davant la possible alerta per episodis de temperatures altes o extremes es traslladarà a la comunitat educativa la informació que arribe al centre.

Desde la Dirección General de Centros Docentes, se ha remitido información sobre del Programa de Prevención y Atención a los problemas de salud derivados de las Altas Temperaturas en la Comunitat Valenciana 2023. Se indican los siguientes consejos para las familias y tutores:

• Utilizar ropa preferiblemente de tejidos naturales, como el algodón, holgada, de colores claros y que deje transpirar. Llevar una gorra.
• Junto el almuerzo, es conveniente que lleven una botella de agua para que puedan ingerir suficiente líquido.

Para más información sobre medidas preventivas se mantiene la página web de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública (HAZ CLIC sobre el texto).

Ante la posible alerta por episodios de temperaturas altas o extremas se trasladará a la comunidad educativa la información que llegue al centro.

prediccio_estacional_T2m_Valencia_es

20220620_Triptico_medidas_preventivas_Cast_Val