JORNADA PORTES ONLINE

admision
webex

JORNADA PORTES OBERTES ONLINE LUIS VIVES 2020

Som coneixedors que sou moltes les famílies que us trobeu amb mil dubtes i preguntes sobre el nou procés d'admissió per al curs 20/21.

Per aquest motiu des del centre ens hem adaptat a aquest nou període d'alerta, publicant tota la informació necessària per a aquest procés en la nostra nova web de centre, responent a tots els vostres dubtes i preguntes que ens feu arribar.

Actualment teniu tota la informació del procés d'ADMISSIÓ per al pròxim curs actualitzada fins a la data de hui.

No obstant això com defensem en el nostre projecte educatiu, ens preocupem per les emocions dels nostres alumnes/as i les seues famílies, per aquest motiu realitzarem una VÍDEO CONFERÈNCIA OBERTA per a totes les nostres noves famílies quan tinguem més notícies sobre aquest nou procés telemàtic d'admissió.

Per a poder accedir a aquestes portes obertes online, heu de descarregar en el vostre PC o Telèfon intel·ligent Cisco Webex Meeting, d'aquesta manera quan tinguem data i hora per a nostra vídeo conferencia podreu accedir sense problemes, per a això us facilitarem un enllaç per a connectar on només us demanarà un correu electrònic per a accedir. Així de senzill! 

Pel que preguem que estigueu atents/as a la nostra nova web i xarxes socials on publicarem mes informació sobre aquest vídeo conferencia.

Una salutació i gràcies!