contacontes2

 

L’HORA DEL CONTE

Xiquets i xiqutes de l’Albea esteu preparats?? l’hora del conte ha arribat…

Tamara i Marta vos presenten dos nous contes: 10 pollets aventurers i La rama de almendro. Esperem que els disfruteu!!

#JuntsSomMésForts

 


 

contacontes2

 

L’HORA DEL CONTE

Xiquets i xiqutes de l’Albea esteu preparats?? l’hora del conte ha arribat…

Tamara i Marta vos presenten dos nous contes: 10 pollets aventurers i La rama de almendro. Esperem que els disfruteu!!

#JuntsSomMésForts

 


 

SUPERMATES

 

EL NOSTRE LOGO

De tots els logos fets pels xiquets i xiquetes de l’escola, i després d’una votació molt ajustada, aquest va ser el logo elegit per l’alumnat.

video ball

 

SUEÑA COMO UN NIÑO

El Claustre de l’Albea sabem que us esteu esforçant molt a casa, els i les mestres volem que passeu aquests dies de la millor manera i per això des de l’àrea d’educació física us deixem una nova proposta.

La presentació de la proposta no haguera sigut el mateix sense la col·laboració essencial dels nostres companys i companyes. Estem molt orgullosos de formar part d’aquest Claustre. És una mostra que exemplifica que som un Claustre unit, una escola unida i volem seguir sent també una comunitat educativa unida. Vosaltres ens esteu fent arribar moltes mostres d’afecte que volem retornar-vos amb aquest xicotet detall.

L’objectiu d’aquest vídeo és fer-vos pasar una bona estona, fer-vos riure i sobretot recordar-vos que estem per a tot allò que necessiteu.

Esperem que el gaudiu, que s’uniu a la iniciativa i sobretot que el dia que tornem al centre tots i totes puguem ballar junts.

Ací us deixem l’enllaç a la cançó de TXARANGO – Sueña como un niño, així la podreu anar assatjant.

Nosaltres no vam poder aconseguir muntar una coreografia amb la distància de per mig però proposem un repte a tota la comunitat educativa:

Aconseguirem les famílies, alumnat i mestres de l’Albea aprendre’ns esta coreografia i ballar-la tots i totes junts a les 9:00h el primer dia que tornem al col·le? Accepteu el repte?

Esperem que sí i que gaudiu molt assajant-la amb els vostres fills i filles! (7-4-2020)

https://www.youtube.com/watch?v=F4ryjbdpKtg

#ànims

#totpassarà

#juntssommésforts

#ceiplalbea

repte 1

I a vosaltres? Us apassiona viatjar, disfrutar de noves cultures, descobrir llocs històrics, o paisatges inimaginables? Si és així, us animem a que s’uniu al nostre projecte per a treballar l’educació física aquest 3r trimestre en els diferents nivells de l’escola. Els nostres companys i companyes de l’escola ja ho han fet i segur que també apreneu molt sobre cada país amb les propostes de les diferents àrees per als diferents països.

Des d’educació física hem planificat fer la volta al món. Coneixerem diferents continents i països a través de visites virtuals, reptes d’educació física,… a través dels quals descobrirem altres idiomes, música i danses tradicionals i moltes més coses… Us animem a que viatgeu amb nosaltres arreu del món!

Tan sols haureu d’agafar la motxilla, les ganes de passar-ho bé i entrar amb  al següent enllaç a Google Earth https://drive.google.com/open?id=1fwRNyUYdcVzw40BJ-fVmhQsb4id3kYH5&usp=sharing 

Veniu de viatge amb nosaltres?

Us recordem el correu per enviar-nos la foto:

mariaestevealbea@gmail.com 
miguelangelmunozalbea@gmail.com   

Per tal que puguem fer una recopilació i penjar a la plana web les imatges que ens feu arribar necessitem que empleneu la següent autorització juntament amb la imatge que ens envieu per correu. En el cas que no arribe l’autoritació no publicarem la foto a la web.
Model autorització:
Jo, _________ amb DNI _______, pare, mare, tutor/a de  l’alumne/a______ autoritze la publicació a la web de l’escola  de la foto que adjunte en aquest correu electrònic.
En Vall d’Alba a __ d’abril de 2020.

 

INSTRUCCIONS Google Earth

 

contes

hort

 

L’HORT DE L’ALBEA: LA NATURA SEGUEIX EL SEU CURS

 

Durant aquestes setmanes que no estem a l’escola, no ens hem oblidat del nostre hort, un projecte que havíem encetat aquest curs amb molta il·lusió de compartir amb el nostre alumnat. 

Encara que siga virtualment, volem compartir unes imatges de com el nostre pati segueix el curs de la primavera i com les primeres collites estan a punt. 

Ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament per tal que a través dels Serveis Socials es puguen repartir aquests encisams, bròquils i altres vegetals que amb tant d’amor vam plantar i que el seu fruit estan donant. Us seguirem informant de què farem amb elles. 

Tot un espectacle per als nostres ulls. 

 

L’hort de l’Albea no s’atura!