Música_Segon de Primària_30 de març

Hola a tots i a totes,

Aquesta setmana he preparat per als vostres fills i filles una cançó, un joc interactiu per a treballar els instruments musicals, un joc per a moure el cos, i finalment per a relaxar-vos una mica en família us propose realitzar un massatge.

Activitat 1_El tio Pep

“El tio Pep” és una cançó tradicional de la nostra comunitat. Antigament els vostres avis i àvies, i els vostres pares i mares la cantaven durant les festes de Pasqua. Us convide a aprendre a cantar la cançó i a ballar-la amb “Els Bíters” d’àPunt. Ací baix us deixe el vídeo:

Activitat 2_Joc interactiu

Ací us deixe un joc per a treballar alguns instruments. Si feu clic en la “i” que està envoltada per un cercle violeta podreu veure els instruments que eixiran en el joc. Fer clic en el títol de baix per a accedir al joc:

JOC

Activitat 3_Joc de les estàtues

Recordeu aquest joc?

Podeu jugar amb la música que vosaltres trieu. Una persona de la família o tu, ha de controlar la música, per a reproduir-la i parar-ho. Quan la música sona podem moure’ns lliurement, I quan ens sona ens hem de quedar quiets i quietes (congelats i congelades). Qui es mou quan la música no sona, queda eliminat o eliminada.

Ací us deixe el següent vídeo on també expliquen el joc:

Activitat 4_Massatge

Us deixe el següent vídeo, de Damarys Gelabert. En ell podreu veure com realitzen el massatge, aquesta activitat anirà molt bé per a relaxar-vos. Podeu fer un massatge al vostre pare o a la vostra mare, i després ells i elles a vosaltres. També podeu fer-ho en cercle, com alguna vegada ho hem fet en classe.

Espere que tot estiga bé a casa i que gaudiu d’aquestes activitats en família.

Salutacions,

Ana