Música_Tercer de Primària_30 de març

Hola a tots i a totes,

Aquesta setmana us demanaré que us graveu realitzant algunes activitats de la setmana passada. Després us propose per als pròxims dies, aprendre un ritme amb un got de plàstic i el vostre cos, inventar-vos un joc amb les notes musicals, jugar a un joc interactiu sobre els instruments de vent, i finalment ballar un “Just Dance”, que sé que us agrada molt.

Activitat 1_Grava’t

En aquesta primera activitat et demane que et graves interpretant el ritme de percussió corporal, que vas aprendre la setmana passada, i cantant i ballant la cançó “El Micalet de la Seu”. Quan aprengues el ritme de l’activitat dos, també em pots enviar el vídeo.

Activitat 2_Ritme amb got

En aquesta activitat aprendreu a interpretar un ritme amb un got de plàstic i amb les vostres mans. Aquest ritme, el podeu interpretar en forma de cànon si algú de la teua família també ho vol aprendre. A continuació, us deixe el vídeo tutorial:

 

Activitat 3_Joc amb les notes de l’escala

En aquesta activitat us propose inventar-vos un joc amb les notes musicals. Podeu inventar-ho, o també podeu dibuixar unes targetes amb les notes en el pentagrama i unes altres amb el nom de cada nota escrita, i així tindreu un Memory per a poder jugar sols i soles o amb algú de la vostra família. Ací baix, us deixe el joc on podeu veure com és un Memory, i les notes musicals (si fas clic en la “i” envoltada d’un cercle violeta podràs veure les notes musicals).

JOC

Activitat 4_Just Dance

Us propose aprendre bé la següent coreografia, podeu fer-ho sols o soles, o amb la família. És una manera molt divertida de passar el temps.

Espere que tot estiga bé a casa i que gaudiu d’aquestes activitats en família.

Salutacions,

Ana