Treballem la diversitat a l’aula mitjançant lectures

Del 6 al 26 de maig tindrà lloc el taller “Treballem la diversitat a l’aula mitjançant lectures”, en inscripció de l’1 de febrer al 24 d’abril.

El taller, de 10 hores de duració, consta d’una sessió presencial obligatòria de 3 hores a l’Aula Transformadora del CEFIRE Específic de Plurilingüisme d’Alzira. Els objectius d’aquest taller se centraran en explorar conceptes clau relacionats amb tot tipus de diversitat: religiosa, familiar, sexual, d’identitat, de raça, color de pell, etc.; reflexionar sobre la importància de representar i valorar la diversitat de la societat i dels seus membres a l’aula; relacionar la representació de la diversitat a les aules amb el marc curricular vigent; compartir una selecció de lectures (novel·les, contes, àlbum il·lustrat,…) que treballen la diversitat en educació Infantil, Primària i Secundària i crear situacions d’aprenentatge a partir de les lectures que representen la diversitat present en la nostra societat.

Tota la informació i inscripcions a través de l’enllaç següent:

https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11755715&usuario=formacion