L’avaluació de la competència lectora

El dia 22 d’abril donarà inici el curs “L’avaluació de la competència lectora”, que finalitzarà el 26 de maig. Aquest curs estarà en inscripció fins l’11 d’abril.

Els objectius d’aquest curs són conèixer els principals components de la comprensió lectora, conèixer els processos implicats en la lectura i en la comprensió de textos i distingir els nivells de comprensió d’un text, conèixer i analitzar els diferents mètodes d’avaluació de la competència lectora, explorar els sistemes d’avaluació internacionals de la competència lectora, analitzar diferents instruments d’avaluació de la competència lectora, desenvolupar habilitats per a avaluar i analitzar la competència lectora dels estudiants i adquirir recursos per a desenvolupar proves de competència lectora pròpies.

Tota la informació i inscripcions a través de l’enllaç següent:

https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11711579&usuario=formacion