III Congrés àmbit plurilingüisme

 

Els dies 3 i 4 de novembre, a la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant, tindrà lloc el III Congrés àmbit plurilingüisme. Diverllengües. Un congrés que té com a objectius potenciar la diversitat i la diversió en el procés d'ensenyament-aprenentatge, afavorir el correcte desenvolupament de l’aprenentatge a través del joc i investigar les oportunitats que ofereixen les arts, el pensament visual i les tecnologies digitals en el camp de l’educació.

barra_espai_web
peca_4s_web

Inscripció

Per a participar com a assistent en el congrés s'ha d'emplenar el formulari d'inscripció de la Subdirecció General de Formació de Professorat de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació.

Les persones assistents al congrés que siguen funcionàries de la Conselleria d'Educació rebran un certificat d'assistència de 10 hores.

peca_3s_web

Intervenen

María Couso

Javier Romero

Àlex Garram

Garbiñe Larralde

Pascal Leydet

Edward Lockhart

José Soriano

Vicent Valls

Xavi Mata

*Per a més informació fes un clic al damunt de cada ponent.

peca_5s_web

Programa

peca_1s_web

Informació d'interés

Planifica l'estada

La Villa Universitaria és un espai pròxim a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant que funciona com a residència d’estudiants, un espai modern i còmode a preu econòmic.
Heus ací un fullet informatiu amb la relació de serveis i preus disponibles, així com el contacte de la Villa Universitària:

C/ Vicente Savall Pascual, 16
03690 Sant Vicent del Raspeig
Telèfon de reserves: 691 11 61 17

A banda d’aquest espai, la ciutat d’Alacant compta amb una oferta àmplia i variada d’hotels i allotjaments turístics que es poden consultar en aquest enllaç.

Materials del congrés
Certificat d'assistència
peca_2s_web

Com arribar

La seu del III Congrés àmbit plurilingüisme és la Facultat d’Educació de la Universitat d'Alacant, situada entre les ciutats d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig al campus universitari, un enclavament ben accessible des de les principals vies de comunicació nacionals (avió, tren), comarcals (automòbils) i locals (tramvia i autobusos), que a més compta amb aparcament propi.

A continuació és mostren diferents formes d'arribar-hi:

Des del centre d'Alacant

A) Amb autobús interurbà - Línia 24: Alacant-Universitat-Sant Vicent del Raspeig

  • Consulta d'itinerari i horaris: enllaç
  • Telèfon d'informació: 965 140 936

B) Amb tramvia TRAM - Línia L2: Estels–Sant Vicent del Raspeig

El trajecte de la línia L2 TRAM discorre per sòl urbà, amb un total de 14 estacions, des de l'estació d'Estels fins al sud del nucli urbà de Sant Vicent del Raspeig, amb parada del mateix nom molt pròxima a la seu del congrés.

C) Amb taxi

Amb autobús
Amb tren
Amb cotxe
Amb avió
barra_espai_web

Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant

Horari
Divendres 3 de novembre de 2023, 16.00 h
Dissabte 4 de novembre de 2023, 09.00 h

barra_espai_web

Organitza:

GVA_PLURILINGÏSME

Col·laboren:

UA_CC