Repte: poesia de colors

Busca una poesia que t’agrade i tria 4, 5 o 6 colors de la mateixa gama o diferents que t’evoquen el text. Després crea la teua composició afegint a més una imatge o dibuix propi. Com fer-ho?

1-En format digital.

Per fer-ho en format digital us recomanem utilitzar el lliure office impress o power point. Has de afegir uns requadres dels colors triats, escriure el text damunt i després afegir una imatge, sempre amb llicència lliure (creative commons) si vas a compartir-ho a les xarxes o enganxar una pròpia. Hauràs d’escriure també el títol i l’autor. Pots seguir l’esquema del model que hem penjat.

2-En paper.

Per fer-ho en paper has d’agafar un full en blanc, pintar en llapis de colors uns requadres o agafar fulls o cartolines de colors, retallar-los en requadres, pegar-los i escriure damunt el text. Després afegix un dibuix. Hauràs d’escriure també el títol i l’autor. Pots seguir l’esquema del model que hem penjat.

Aquest repte està dirigit a tots els nivells educatius i docents que s’animen a fer-ho. Es treballa la competència lingüística, la conciència i expressió cultural i la digital sobre tot. Us animem a compartir les vostres creacions amb el hashtag #Reptescefire.

Compartim poesia!