Cerca per categories

La SGFP visita el Cefire de Castelló

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 13 març, 2024

La Subdirectora General de Formació del Professorat, Nuria Soler, ha visitat el Cefire de Castelló acompanyada per la cap del Servei de Planificació i Gestió de la Formació Permanent del Professorat, Carmen Pinilla, per la Directora Territorial d’Educació de Castelló, María Esteve i per l’inspector de la Direcció Territorial d’Educació de Castelló, Juan Corchado.

Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional en l’FPA

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 27 febrer, 2024

El passat divendres, 23 de febrer, van finalitzar les Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional en l’FPA, que es van realitzar a Onda. Al llarg de les dues sessions, els participants van escoltar les comunicacions d’Esther Mifsut, Mila Mechó, Josep Arrandis i Paula Montins. També van participar i gaudir dels tallers de “Lego”, amb Jose Contreras … Read more

El Cefire de Castelló us desitja unes bones festes

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 19 desembre, 2023

No existixen limitacions per als nostres somnis, n’hi ha prou amb creure. Us desitgem un 2024 ple de projectes compartits. Bones festes!

Jornades ECOVIOEDUCA

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 5 desembre, 2023

Els dies 28 i 29 de novembre han tingut lloc les jornades ECOVIOEDUCA sobre violència econòmica. Les ponents, Ana García i Inma Domínguez, ens han explicat aquest projecte que ha comptat amb molt bona acollida per part de docents, dónada la importància de visibilitzar aquest tema en els nostres centres.

Primera oficina Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 17 novembre, 2023

El Cefire de Castelló assisteix a la inauguració de la primera Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana, ubicada en el CIPFP Costa de Azahar de Castelló. Una inciativa innovadora que permetrà que els estudiants duguen a terme una formació pràctica, atenent als turistes que visiten la ciutat de Castelló.

Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 16 novembre, 2023

Aquest cap de setmana ha finalitzat el curs semipresencial “Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar” en Espai Natura (Torreblanca), on els participants han après a utilitzar l’hort escolar com un laboratori viu i dinàmic, que permetrà desenvolupar hàbits de treball, d’esforç i de cooperació, així com actituds i valors de compromís amb el … Read more

Curs Ukelele II

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 7 novembre, 2023

Ahir es va dur a terme la tercera sessió del curs “Ukelele II” en el CEFIRE territorial de Castelló. Els participants estan recollint recursos musicals molt interessants per a aplicar en les seues aules i fer gaudir així al seu alumnat. Moltes gràcies al nostre ponent, Joan Herrero!

Jornades RelacionAr’t

Per ALEJANDRO, FAMILIAR VICENTE | 4 octubre, 2023

El passat 29 i 30 de setembre vam estar en la cinquena edició de les Jornades formatives “RelacionAr’t”. Les i els ponents van compartir les seues experiències educatives a través de l’art, sempre en relació amb els nostres entorns patrimonials i tenint com a interés principal crear relacions entre l’educació formal i l’educació no formal. … Read more

Material per preparar el C1 de valencià

Per ja_gramatgegarcia | 22 octubre, 2021

Repositori de materials curriculars per a la preparació de la prova C1 del MECRL. Aquest enllaç porta a un curs de Moodle al qual podeu accedir com a “visitant”. Nom d’usuari: usuari   Contrassenya: usuari

Nova ubicació!

Per JOSE, MUÑOZ JIMENO | 23 març, 2021

Us informem que el CEFIRE de Castelló s’ha traslladat a l’Avda. Germans Bou, 26 i ara compartim edifici amb el CPFPA Josep Pasqual i Tirado. Podreu trobar-nos en la primera planta.