Sabeu què destaca en el nostre CEFIRE...

El Cefire de Castelló us desitja unes bones festes

19 desembre, 2023

No existixen limitacions per als nostres somnis, n’hi ha prou amb creure. Us desitgem un 2024 ple de projectes compartits. Bones festes!

Més informació

Jornades ECOVIOEDUCA

5 desembre, 2023

Els dies 28 i 29 de novembre han tingut lloc les jornades ECOVIOEDUCA sobre violència econòmica. Les ponents, Ana García i Inma Domínguez, ens han explicat aquest projecte que ha comptat amb molt bona acollida per part de docents, dónada la importància de visibilitzar aquest tema en els nostres centres.

Més informació

Primera oficina Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana

17 novembre, 2023

El Cefire de Castelló assisteix a la inauguració de la primera Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana, ubicada en el CIPFP Costa de Azahar de Castelló. Una inciativa innovadora que permetrà que els estudiants duguen a terme una formació pràctica, atenent als turistes que visiten la ciutat de Castelló.

Més informació

Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar

16 novembre, 2023

Aquest cap de setmana ha finalitzat el curs semipresencial “Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar” en Espai Natura (Torreblanca), on els participants han après a utilitzar l’hort escolar com un laboratori viu i dinàmic, que permetrà desenvolupar hàbits de treball, d’esforç i de cooperació, així com actituds i valors de compromís amb el … Read more

Més informació

Curs Ukelele II

7 novembre, 2023

Ahir es va dur a terme la tercera sessió del curs “Ukelele II” en el CEFIRE territorial de Castelló. Els participants estan recollint recursos musicals molt interessants per a aplicar en les seues aules i fer gaudir així al seu alumnat. Moltes gràcies al nostre ponent, Joan Herrero!

Més informació

Jornades RelacionAr’t

4 octubre, 2023

El passat 29 i 30 de setembre vam estar en la cinquena edició de les Jornades formatives “RelacionAr’t”. Les i els ponents van compartir les seues experiències educatives a través de l’art, sempre en relació amb els nostres entorns patrimonials i tenint com a interés principal crear relacions entre l’educació formal i l’educació no formal. … Read more

Més informació

Material per preparar el C1 de valencià

22 octubre, 2021

Repositori de materials curriculars per a la preparació de la prova C1 del MECRL. Aquest enllaç porta a un curs de Moodle al qual podeu accedir com a “visitant”. Nom d’usuari: usuari   Contrassenya: usuari

Més informació

Nova ubicació!

23 març, 2021

Us informem que el CEFIRE de Castelló s’ha traslladat a l’Avda. Germans Bou, 26 i ara compartim edifici amb el CPFPA Josep Pasqual i Tirado. Podreu trobar-nos en la primera planta.

Més informació

Informació proves de Capacitació / Diploma de Mestre

18 setembre, 2020

En este enllaç teniu l’accés a la informació totalment actualitzada:

Més informació