L'educació no canvia el món, canvia a les persones que canviaran el món

Pablo Freire

Qui s'atreveix a ensenyar, mai no ha de deixar d'aprendre

John Cotton

Novetats CEFIRE Castelló

La SGFP visita el Cefire de Castelló

13 març, 2024

La Subdirectora General de Formació del Professorat, Nuria Soler, ha visitat el Cefire de Castelló acompanyada per la cap del Servei de Planificació i Gestió de la Formació Permanent del Professorat, Carmen Pinilla, per la Directora Territorial d’Educació de Castelló, María Esteve i per l’inspector de la Direcció Territorial d’Educació de Castelló, Juan Corchado.

Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional en l’FPA

27 febrer, 2024

El passat divendres, 23 de febrer, van finalitzar les Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional en l’FPA, que es van realitzar a Onda. Al llarg de les dues sessions, els participants van escoltar les comunicacions d’Esther Mifsut, Mila Mechó, Josep Arrandis i Paula Montins. També van participar i gaudir dels tallers de “Lego”, amb Jose Contreras … Read more

El Cefire de Castelló us desitja unes bones festes

19 desembre, 2023

No existixen limitacions per als nostres somnis, n’hi ha prou amb creure. Us desitgem un 2024 ple de projectes compartits. Bones festes!

Jornades ECOVIOEDUCA

5 desembre, 2023

Els dies 28 i 29 de novembre han tingut lloc les jornades ECOVIOEDUCA sobre violència econòmica. Les ponents, Ana García i Inma Domínguez, ens han explicat aquest projecte que ha comptat amb molt bona acollida per part de docents, dónada la importància de visibilitzar aquest tema en els nostres centres.

Primera oficina Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana

17 novembre, 2023

El Cefire de Castelló assisteix a la inauguració de la primera Tourist Info Formació de la Comunitat Valenciana, ubicada en el CIPFP Costa de Azahar de Castelló. Una inciativa innovadora que permetrà que els estudiants duguen a terme una formació pràctica, atenent als turistes que visiten la ciutat de Castelló.

Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar

16 novembre, 2023

Aquest cap de setmana ha finalitzat el curs semipresencial “Llavors d’aula: la guia pràctica d’un hort escolar” en Espai Natura (Torreblanca), on els participants han après a utilitzar l’hort escolar com un laboratori viu i dinàmic, que permetrà desenvolupar hàbits de treball, d’esforç i de cooperació, així com actituds i valors de compromís amb el … Read more

FORMACIÓ PROFESSORAT

NOVETATS CEICE

RECURSOS HUMANS

AULA VIRTUAL

Contacte

Av. dels Germans Bou, 26
12003 Castelló de la Plana

Tel. 964 399 440
Fax. 964 399 441

email: 12400551.secretaria@edu.gva.es

Horari

Horari d'administració

De 08:00 a 15:00 h
de dilluns a divendres

Agost tancat

Horari d'atenció al públic

Matins: de 09:00 a 14:00 h

Vesprades: de 16:00 a 20:00 h (concertar cita telefònica prèviament)

Mapa