Actualitat de la filosofia clàssica: La stoa i el jardí davant al Covid 19

Les assessories del filosofia i de clàssiques del CEFIRE Humanístic i Social us proposen la participació auna trobada Webex. En aquesta volem donar a conéixer les nostres propostes formatives vinculades amb la nostra línia de treball “Actualitat de la filosofia clàssica”. Al llarg de la videoconferència, i a mena de seminari, anirem fent traslluir les nostres reflexions entorn del tema del Covid 19. El plantejament és doble. D’una banda, el que els textos clàssics de l’estoïcisme ens poden fer pensar sobre la situació a nivell personal. I, per altra, farem ús dels textos filosòfics publicats per la filosofia actual als diferents mitjans de comunicació, per a fer una interpretació política de l’assumpte.

Dates de realització: 28 d’abril i 12 de maig (17.30)

Per a poder participar en la trobada, heu d’enviar un correu a la següent adreça: soriano_nienie@gva.es

Indicant nom, cognoms, centre de destinació i el vostre correu gva. Posteriorment rebreu les instruccions per a accedir a la videoconferència.