Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència: 11 de febrer de 2024

Diumenge que ve, 11 de febrer, es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència i, un altre any més, al CEFIRE CTEM i la seua biblioteca volem retre homenatge a aquest dia tan especial.


L’objectiu principal d’aquest dia és aconseguir una major participació i inclusió de les dones i les xiquetes en el món de la ciència i la tecnologia i d’aquesta manera trencar amb la bretxa de gènere. Actualment, en alguns països del món existeix una lluita de gèneres, on les dones han sigut relegades en la participació en disciplines com la tecnologia, les ciències o les matemàtiques.


Per això, a la biblioteca del CEFIRE CTEM continuem col·laborant amb la difusió i suport a aquest important dia. Pel que, hem realitzat una notícia (PDF adjunt davall) sobre aquesta celebració, que conté informació sobre diferents projectes i iniciatives duts a terme per a visibilitzar i impulsar el treball de les dones en la ciència i fomentar la vocació científica entre les xiquetes i les joves. També hem recollit una selecció d’esdeveniments, materials i recursos en línia perquè pugueu treballar i celebrar aquest dia amb el vostre alumnat.


En l’arxiu adjunt podeu consultar una bibliografia actualitzada amb tots els llibres disponibles en préstec que tenim a la biblioteca del CEFIRE CTEM en la nostra secció “Dones i Ciència”.

Pots descarregar-te el document complet amb informació d’interés, materials i recursos en PDF ací


Pots descarregar-te la bibliografia “Dones i Ciència” en PDF ací

Dia-Internacional-Dona-i-Xiqueta-en-Ciencia-2024

Bibliografia-Dones-i-Ciencia-Biblioteca-CEFIRE-CTEM