Dia Internacional de les Muntanyes: 11 de desembre de 2023

El pròxim 11 de desembre celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, volem donar la importància que es mereix aquest dia.

La restauració dels ecosistemes de muntanyaés el tema del Dia Internacional de les Muntanyes d’enguany. Aquesta celebració és una oportunitat per a augmentar la sensibilització sobre la rellevància dels ecosistemes de muntanya i demandar solucions, millors pràctiques i inversions basades en la naturalesa que construïsquen resiliència, reduïsquen la vulnerabilitat i augmenten la capacitat de les muntanyes per a adaptar-se a les amenaces diàries i els esdeveniments climàtics extrems.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos en línia dedicats al Dia Internacional de les Muntanyes perquè pugueu treballar i celebrar aquest dia a l’aula amb el vostre alumnat. També hem elaborat una selecció de la bibliografia sobre el tema disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

11-desembre-2023-Dia-Internacional-de-les-Muntanyes