Dia Mundial del Reciclatge: 17 de maig de 2023

El pròxim 17 de maig es celebrarà el Dia Mundial del Reciclatge amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la importància que té tractar els rebutjos com corresponen, per a no contribuir al canvi climàtic, i així protegir el medi ambient. A la biblioteca del CEFIRE CTEM volem homenatjar la importància d’aquest dia, en el que no hem de deixar de reciclar.

Per això, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Mundial del Reciclatge. També hem elaborat una bibliografia sobre el tema amb materials disponibles en préstec a la nostra biblioteca.

Recorda que reciclar no sols és una responsabilitat de les institucions o dels grups ambientalistes i ecologistes. És una responsabilitat de tots nosaltres. De tu depén donar-li una altra vida als envasos que utilitzes. És un xicotet gest diari que cuida la salut del nostre planeta. És molt important fomentar l’hàbit del reciclatge a edats primerenques, perquè aprenguen a respectar la naturalesa i siguen conscients dels avantatges de viure en un entorn net. RECICLEM!!

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-del-Reciclatge-17-maig-2023