STEM davant de la crisi del COVID-19

Xarrada amb el microbiòleg Sergi Maicas de la UV.

Dimarts 21 d’abril a les 17.30 hores a Webex.

Sergi Maicas és codirector del Màster Universitari en Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica i  Coordinador del Projecte Small World Initiative a la Universitat de València. També és divulgador científic, amb presència en diferents mitjans de comunicació.

Parlarem del que necessitem saber d’aquesta crisi sanitària com a professors/as i com hem d’actuar. Després d’una xarrada curta, podrem preguntar-li sobre els dubtes que ens sorgisquen i les notícies científiques aparegudes en els últims dies.

Per a apuntar-se envia un correu a ctem.big@gva.es i t’enviarem la contrasenya per a entrar en la reunió unes hores abans de començar. Es prioritzarà a les persones que envien el correu des de gva i l’ordre d’inscripció. Al correu s’ha d’incloure nom, cognoms i centre de treball.

Com es tracta d’una xarrada d’una hora, la formació no se certificarà.