Vídeos presentació dels temes del curs Recursos de Matemàtiques per a Educació Infantil y Primària

Àrea Matemàtiques

Nivell PREK2 ( 3 a 8 anys)

Et proposem la visualització de diversos vídeos que   formen part del curs semipresencial “Recursos de Matemàtiques per a Educació Infantil i Primària.

Sentim les matemàtiques: https://www.youtube.com/watch?v=ZztckAvGRNI

Aquests vídeos són la introducció als diferents temes del curs “Recursos de Matemàtiques per a Educació Infantil i Primària”. Els recursos i tasques que impliquen major riquesa són els que parteixen de situacions quotidianes i matematització de l’entorn. Aquest tipus de recursos són essencials en l’Educació Infantil i Primària, juntament amb els recursos manipulatius. En aquests vídeos s’ensenyen exemples que després es desenvolupen amb profunditat dins del curs