< Ves enrere

ADMISSIÓ CICLES FORMATIUS

Tot el tràmit d’admissió es realitzarà de manera telemàtica a través de la pàgina web de la Conselleria d’Educació. Per a accedir-hino és necessari certificat digital ni DNI electrònic. www.telematricula.es


Quins Cicles Formatius es poden estudiar?

Família Professional d’Informàtica i comunicacions

– Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

– Grau Superior de Desenrotllament d’Aplicacions Multiplataforma

Familia Professional d’Imatge i So

– Grau Mitjà de Video DJ i So

– Grau Superior de Realització de Projectes d’Audiovisuals i Espectacles

– Grau superior de So per a Audiovisuals i Espectacles

– Grau Superior d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius


Com puc sol·licitar plaça per a CICLES FORMATIUS?

Per l’assistent telemàtic de la Conselleria d’Educació. (L’assistent no s’activa fins que comença el periode de sol·licitud).

Ajuda al sol·licitant: pot sol·licitar ajuda al centre educatiu enviant un correu electrònic al 46022622.secretaria@edu.gva.es on indique el seu nom i cognoms i telèfon de contacte.


Quina nota es necessària?

Cada any la nota necessària per a accedir varia. Depen del nombre de vacants i de la nota dels sol·licitants.

Nomès de forma orientativa, açi pots consultar les notes de tall del curs passat.


Quan puc so·licitar plaça?

En la convocatòria ÚNICA: entre el 22 i el 30 de maig de 2023. No hi haurà convocatòria extraordinaria. Tots els sol·licitants han de formalitzar el tràmit en esta única convocatòria encara que no sapiguen si obtindran el requisit acadèmic per a l’accés.


Fins quan puc presentar el requisit acadèmic?

El requisit acadèmic es pot presentar fins el 3 de juliol. S’han de presentar per registre d’entrada a l’Administració del centre educatiu elegit com a primera opció. Us recomanem que presenteu original i còpia perquè us el puguem compulsar. Si no us podeu desplaçar per al registre presencial podeu enviar el certificat original o una fotocòpia compulsada per correu certificat amb justificant de recepció.

NO HAN D’APORTAR EL REQUISIT ACADÈMIC els qui accedeixin a un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior mitjançant l’opció d’accés directe i es troben en una d’aquestes situacions:

– Obtingueu en el curs 2022-2023, abans de la data d’enregistrament dels RA per part dels centres indicada als annexos d’aquesta resolució, la titulació de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), titulació en Formació Professional de grau bàsic , Tècnic o Tècnica de grau mitjà i les titulacions a Batxillerat o Tècnic o Tècnica Superior de Formació Professional.

– Ja hagueren obtingut qualsevol de les titulacions anteriors en centres públics o privats concertats de la Comunitat Valenciana en algun dels cursos següents: 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 i 2021-202.

– Accedeixen a un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior mitjançant la prova d’accés i s’hagin examinat d’aquesta prova aquest any al mateix centre que hagin sol·licitat en primera opció.

HAN D’APORTAR EL REQUISIT ACADÈMIC aquelles persones que no es troben entre els casos de l’apartat anterior, és a dir, els qui:

– Obtingueren el títol fora de la Comunitat Valenciana o en un centre de Formació Professional d’Adults (FPA)

– Accediu amb el títol de l’ESO després de cursar un cicle de Formació Professional de grau bàsic. A més, caldrà aportar el certificat acadèmic relacionat amb l’ESO on figuri la qualificació final.

– Accediu per altres vies – Accediu mitjançant la prova d’accés i aquesta l’han feta en un centre diferent del sol·licitat en primera opció.

– Sol·liciteu accedir a segon curs d’un cicle de Formació Professional de grau bàsic.

– Sol·liciteu canviar d’un cicle de Formació Professional de grau bàsic. – Hagin obtingut la titulació necessària per a l’accés directe en cursos anteriors als indicats a l’apartat a.


Quantes places vacants hi ha?

Vacants CCFF (encara no està disponible aquesta informació, la publicarem als següents enllaços)


Llistats provisionals

Consulta la  publicació de llistes provisionals: 7 de JULIOL de 2023

Llistes provisionals d’admesos a Grau Mitjà

Llistes provisionals d’admesos a Grau Superior

Llistes provisionals de NO ADMESOS a Grau Mitjà

Llistes provisionals de NO ADMESOS a Grau Superior

Periode de reclamacions a les llistes provisionals: Del 7 al 10 de Juliol de 2023. En www.telematricula.es apartat al·legacions.

Publicació de llistes definitives: 20 de Juliol de 2023

Llistes definitives d’admesos a Grau Mitjà

Llistes definitives d’admesos a Grau Superior

Llistes definitives de NO admesos a Grau Mitjà

Llistes definitives de NO admesos a Grau Superior


NOTA IMPORTANT: Els admesos han de matricular-se entre el 21 i el 27 de juliol, seguint les instruccions publicades a http://www.ieshenrimatisse.es/matricula/ Qui no es matricule en estes dates perdrà la plaça generant una vacant.

RECLAMACIONS: Les reclamacions a les llistes definitives s’han de presentar telemàticament a la web www.telematricula.es apartat “al·legacions”

LLISTA D’ESPERA: Els sol·licitants que no hagen sigut admesos conformaran la llista d’espera segons l’ordre establert al llistat definitiu de NO Admesos. Les vacants que es puguen generar s’adjudicaran en un acte públic que es convocarà al mes de setembre.

ACTE PÚBLIC D’ADJUDICACIÓ DE VACANTS

El dimecres 6 de setembre de 2023 celebrarem un acte públic d’adjudicació de vacants al que poden assistir els sol·licitants que no han obtingut plaça i consten a la llista de No admesos.

– Les vacants s’adjudicaran als assistents a l’acte respectant l’odre de la llista de No admesos i la via d’accès

– Sols es permet l’accés a l’acte d’una persona per sol·licitud presentada

– Per a obtindre una vacant, els sol·licitants han d’identificar-se amb el seu document d’identitat

Els assitents que no assiteixen a l’acte d’adjudicació de vacants renuncien a la llista d’espera

L’horari d’adjudicació per a cada cicle formatiu és el següent:

15:00h 1r CFGM Vídeo DJ i so

15:20h 1r CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

15:40h 1r CFGS Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles

16:00h 1r CFGS Animació 3D, jocs i entorns interactius

16:20h 1r CFGS So per a audiovisuals i espectacles

16:40h 1r CFGS Desenrotllament d’aplicacions multiplataforma

CONSULTA ACÍ LES VACANTS DISPONIBLES


Si he sigut admés, quan he de matricular-me?

NOTA IMPORTANT: Els admesos han de matricular-se entre el 20 i 27 de juliol, seguint les instruccions publicades a http://www.ieshenrimatisse.es/matricula/ Qui no es matricule en estes dates perdrà la plaça generant una vacant.


Llista d’espera

LLISTA D’ESPERA: Els sol·licitants que no hagen sigut admesos conformaran la llista d’espera segons l’ordre establert al llistat definitiu de NO Admesos. Les vacants que es puguen generar s’adjudicaran en un acte públic que es convocarà al mes de setembre.


Normativa

Ordre que regula l’admissió a Cicles Formatius

RESOLUCIÓ de 15 de març de 2023, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual s’estableix el calendari d’admissió en els ensenyaments sostinguts amb fons públics de Formació Professional de grau bàsic, de grau mitjà i de grau superior, cursos d’especialització i programes formatius de qualificació bàsica, per al curs 2023-2024