2a TROBADA JOVES AMBAIXADORS ONU EN LA BASE DE QUART DE POBLET

El passat 29 d’abril es va celebrar la 2a trobada de Joves Ambaixadors de l’ONU en la base de l’Organització de Nacions Unides de Quart de Poblet. La jornada va ser molt distesa i va servir perquè els assistents conegueren les instal·lacions de la base, en procés d’ampliació, i amb l’objectiu de crear vincles entre els centres que formen la xarxa del projecte.

Així estudiants i coordinadors vam poder conéixer de primera mà les accions desenvolupades pels altres en diferents espais assignats a l’aire lliure. Després de l’esmorzar va haver-hi una activitat col·lectiva amb la creació de grups per a treballar els 17 ODS i es van exposar les conclusions conjuntes. L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes a les persones coordinadores i per als propis centres integrants en aquest programa.

Un esdeveniment a repetir!