Espanta la por

Dracs, bruixes, donyets i ànimes en moviment envaeixen la nit de Tots Sants, una nit molt arrelada en la tradició valenciana en què no fa tant era habitual reunir-se per a contar històries de por, relats de morts que tornen al món dels vius per unes hores i que han anat passant de generació en generació.

Les rondalles valencianes protagonitzades per personatges mitològics van perdent terreny davant de la celebració de Halloween i la influència d'aquesta festa anglosaxona entre la jovenalla. Tanmateix, és temps de reivindicar els monstres valencians, com la Tarasca, la Quarantamaula, el Butoni o la Cuca Fera, i rememorar les llegendes de por protagonitzades per l'home dels nassos o el Caro, aquells homes dolents que persegueixen xiquets i xiquetes que van sols pel carrer o intenten desobeir els pares i mares.

Tot projecte requereix un treball previ i ací tenim una mostra....