2012-2013

Alumnes de Francés premiats

                               

Dissabte passat dia 15 juny l’Associació de professors de Francés de València va celebrar, amb la col·laboració del servei cultural de l’Ambaixada de França, l’entrega de premis del Concurs de producció en llengua francesa que convoca, des de fa ja deu anys, per als alumnes de francés de centres de primària i secundària de la Comunitat Valenciana. En el dit acte es van congregar, a més dels premiats, els seus professors i els seus familiars. Molts d’ells van arribar de llocs tan llunyans com Vinaròs i Benicarló (Castelló), Oliva i Santa Pola (Alacant) o Moixent (València) i fins més enllà les nostres fronteres, de Lisboa (Portugal). La Presidenta de l’APFVAL va elogiar el bon fer dels alumnes i dels professors i els va animar perquè l’any pròxim continuen presentant tants treballs com l’actual, en el que han participat 26 centres amb més de 700 produccions.

De l’IES Núm. 1 de Xest van ser premiades les alumnes Hel·lena Keim, Clara Ceballos i Yolanda Mendoza, de 4ºK, i l’alumne Héctor Baeza, de 3r K.  Félicitations!!!

 Proyecte etwinning 2n ESO

Els alumnes de Francès de 2n d’ESO estan fent un projecte etwinning amb el Collège Voltaire de Saint-Florent-sur-Cher (Bourges, France). El projecte té com a principal objectiu el desenvolupament de les competències lingüístiques dels alumnes mitjançant les TIC i les tasques de telecolaboració amb parlants nadius. 

Podeu accedir als treballs realitzats (fotogaleria, textos, vídeos) als següents enllaços:

 Projecte etwinning                                                     Vídeos

  Més pràctiques de 1r ESO CCNN

 Ací us deixe un altre vídeo amb les pràctiques sobre densitat realitzades pels alumnes de 1r d’ESO.

 MOBILitza’t: activitats a la Jornada Solidària

 Coincidint amb la Jornada Solidària celebrada a l’IES el 24 d’abril, els alumnes de 1r M varen mostrar els resultats de la recollida de telèfons mòbils per al seu reciclat. La Fundació Jane Goodall será la destinatària dels nostres mòbils, amb els quals apadrinarem 3 ximpanzés del Centre de Rehabilitació de Tchimpounga durant un any.

 

 Pràctiques d’atmosfera.

Altre vídeo amb activitats de CCNN de 1r d’ESO.

  

Col·locació de Caixes Niu 1r M CCNN

 Ací podeu veure el vídeo que ha creat el professor de Ciències Naturals de 1e M, M.A. Esteve, amb la col·locació de caixes niu als arbres del Complex, realitzada pels alumnes del grup.

 

  Intercanvi amb Normandia

 Organitzat per la professora de Francés, Marisol Hoyos, l’intercanvi amb el Lycée Agricole du Pays de Bray, ha complit la seua primera etapa, amb la visita dels alumnes francesos durant els dies 12 a 19 de desembre.

Una experiència enriquidora per a alumnes i professors, amb el coneixement de noves cultures, la realització d’activitats variades i la pràctica de la llengua francesa.

Visites a l’Oceanogràfic, a l’Escola d’Equitació i al celler de Foia de Cadena, ruta històrica per la València antiga, activitats ludicoesportives en grup… van ser algunes de les activitats dutes a terme durant esta setmana.

El vídeo de l’intercanvi:

 

 Per a descarregar el vídeo:

Algunes fotos:

Per a saber més sobre el Lycée:

 

Xerrades sobre xarxes socials

 El Sergent Comte. de Pto. Auxiliar de la Guardia Civil d’Alginet, Sergio, ha realitzat na sèrie de xerrades al nostre centre, per a tots els alumnes d’ESO i Batxillerat sobre "Xarxes socials i la seua influència en els menors". Les xerrades s’emmarquen dins del Pla Director per a la convivència i la millora de la seguretat i varen tractar els següents punts… llegir més

 

JORNADA LÚDICO-CULTURAL FIN DE TRIMESTRE

 Amb la col·laboració de l’ AMPA, que ens va convidar a un esmorzar, la jornada va tindre una amplia participació i els alumnes donaren mostra de la seua imaginació, les seues dotes artístiques, plàstiques, musicals i esportives.

 

 Un vídeo del segon premi…

  GALERIA DE FOTOS

 El pare d’un dels nostres alumnes ens ha enviat aquestes impressionants fotografies aèries del Complex. Des d’ací li donem les gràcies. Polseu sobre la imatge per a accedir a la presentació.