PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC 2020/21

PREMIS EXTRAORDINÀRIS AL RENDIMENT ACADÈMIC 2020/21

Com tots els anys conselleria concedeix els premis al rendiment acadèmic. Aquest curs a l’institut contem amb quatre alumnes que han estat premiats, Ivan Póveda Cejudo, Lucia Pulpon Leon, Arantxa Sànchez (CEIP l’Horta) i  Marina Lluch Roríguez (CEIP Rosa Serrano).

He tingut el plaer de poder parlar amb ells per conèixer-los una miqueta i que em contaren com s’havien sentit després de rebre la notícia.  Els quatre coincideixen en el mateix, varen sentir alegria, emoció i satisfacció per veure reconegut tot l’esforç que havien anat gestant durant els cursos de primària. 

Marina Lluch Rodríguez, toca l’Oboe i està realitzant un curs de salvament i socorrisme. Li agrada llegir llibres de fantasia i misteri, sobretot els llibres de Harry Potter. Quan es va assabentar de la notícia va sentir molta emoció i alegria. 

A Ivan Poveda Cejudo, també li agrada molt llegir. Els seus llibres preferits, els d’aventura i misteri. Amb aquest premi va veure recompensat tot el seu esforç. 

Arantxa Sanchez Polo practica patinatge, està en un club en Aldaia. Igual que als seus companys, li agrada molt llegir llibres d’aventura i fantasia. Em conta que ella es va assabentar de la notícia quan estava de campament amb Lucia.

Lucia Pulpon León també practica patinatge artístic i li agrada molt dibuixar i anar en bici.

Els quatre coincideixen que el més important per poder portar endavant totes les coses és una bona organització. D’aquesta manera sempre hi ha temps, tant per a fer les tasques acadèmiques com per a gaudir del temps lliure amb els amics.

Només ens queda desitjar-los que aquests anys al nostre Institut siguen igual de satisfactoris i profitosos.

Enhorabona als quatre, a seguir sumant èxits!