AUTOCONEIXEMENT

A continuació tens algunes pàgines web on pots omplir qüestionaris dirigits a conèixer quals són les teues preferències acadèmiques i/o professionals.

ENLLAÇ PÀG WEBDESCRIPCIÓNECESSITA INSCRIPCIÓ?
https://triaeducativa.gencat.cat/ca/orientacio/Has acabat l’ESO i necessites orientació? Conèixer els teus interessos, capacitats, aptituds i la realitat del mercat laboral, és el primer pas per anar definint el teu projecte de vida i el teu futur professional.
Per encertar en la teva tria educativa, en aquest apartat trobaràs un Test d’orientació acadèmica i professional amb preguntes que t’ajudaran a prendre les decisions sobre les teves expectatives formatives, acadèmiques i professionals.
SI
http://www.xtec.cat/~jcruz/recursos/test/test_orientacio/test_orientacio.htmAquesta prova té per objecte facilitar una orientació sobre els teus interessos professionals. A cada pregunta que trobes, deus llegir les activitats que s’indiquen i marcar a la dreta el teu nivell de preferències.NO
https://www.educaweb.com/orientacion/intereses-profesionales/El cuestionario GR tiene como finalidad profundizar en el autoconocimiento, ayudarte a entender mejor cómo eres y hacerte reflexionar sobre tus intereses formativos y laborales, para determinar qué estudios u ocupaciones te pueden proporcionar una mayor satisfacción.NO
https://www.kekiero.es/test-de-orientacion/CUIDADO!!! ESTE TEST ES DE PAGO. NO LO REALICES SIN CONSULTAR A TUS PADRES
Test de Orientación Vocacional, que te ofrece un diagnóstico del área que mejor se adecua a tus intereses y a tus características personales.
La página es interesante, ofrece información dirigida a estudiantes
NO