Viatge fi de curs 4t d’ESO

 

Webs realitzades pels alumnes amb temàtica Ciutats del Viatge 2017

Àlbums de fotos diàries del viatge

Arribem a Brussel·les
P.BaixosD1

Excursió a Gant i Bruges
P.BaixosD2

Camí d’Àmsterdam
P.BaixosD3

Àmsterdam, ciutat dels canals
P.BaixosD4

Excursió a Marken i Volendam
P.BaixosD5

Passeig pels canals i tornada a casa
P.BaixosD6


El proper dimecres 15 de Febrer tindrà lloc al saló d’actes del nostre centre una reunió amb els pares/mares per a informar de tots els aspectes finals a tindre en compte per al viatge als Païssos Baixos.

Convocatoria.

Full d’autorització policial pares

Full malalties i consentiment de medicació

Hotel de Bruselas – Ibis Brussels Centre Gare du Midi 3***
Hotel Bruselas

Hotel d’Amsterdam-  Hotel Meininger City West 3***
Hotel Amsterdam


VIATGE FI DE CURS ALS PAÏSOS BAIXOS 

 

06 d’Abril Xàtiva – Alacant – Brussel·les

bruselasEixida des de Xàtiva 06:00 hrs i trasllat a l’aeroport d’Alacant. Facturació i eixida en vol de Jet Air a les
09:25 hrs amb destí Brussel·les. Arribada i amb autocar trasllat al centre de la ciutat per, amb guia local, realitzar durant 03 hores la visita panoràmica de Brussel·les: en esta excursió coneixerem l’encant de Brussel·les: destaquem la Grand Place, una de les més característiques del món amb la Casa del Rei d’Espanya, la Casa dels Gremis, l’Ajuntament, la Catedral, Barri del Sablon, Mannenken Pis, Palau de Justícia, el Atomium, etc …. Al finalitzar trasllat en bus a l’hotel de Brussel·les. Sopar i allotjament.

07 d’Abril Brussel·les – Gant – Bruges – Brussel·les

brujasDesdejuni. Hui excursió de dia complet amb autocar i guia local (duració màxima de l’excursió han de ser 10 hores). Eixida cap a Gant, ciutat on va nàixer Carles I en 1500. Destaca la Catedral de San Bavon d’estil Romànic, gòtic i barroc, en la qual es troba la famosa obra dels germans Van Eyck : L’adoració del Corder Místic i la vocació de San Bavon de Rubens; el seu ajuntament, curiosa mescla d’estil gòtic i renaixentista i la Torre de la Talaia que junt amb el campanar de la Catedral i la Torre de l’Església de San Nicolau formen les Tres Torres. Continuació cap a Anvers on destaca la Catedral de Nuestra Señora, monumental obra del gòtic brabantés, i la seua plaça major, emmarcada por les seues cases gremials, el seu ajuntament i la Catedral; coronada per l’estàtua del Brabo, símbol de la ciutat. Continuació cap a Bruges, una de les ciutats més pintoresques d’Europa, un museu romàntic al aire lliure fet d’esglésies, canals famosos, cases gremials que recorden el seu passat famós com port, etc … Destaquem les visites a la Plaça Major, on es troba un dels grans mercats centrals del segle XII; la Plaça de Burg, amb l’ajuntament i el Palau de Justícia i la Basílica de la Santa Sang. Sopar i allotjament.

 

 08 d’Abril Brussel·les – Rotterdam – Delft – La Haya – Amsterdam

rotterdamDesdejuni. A les 09:00 hrs eixida cap a Rotterdam, primer port marítim Europeu. Arribada i visita de la ciutat, el seu casc central es completament nou, ja que l’antic va ser totalment destruït per els bombardejos que assetjaren la ciutat en la segona Guerra Mundial. Entre els seus edificis més emblemàtics destaquem els Kijk-Kubus, famoses cases cub. Continuació cap a Delft i visita de la ciutat amb l’Església, el Palau de la Princesa i Ajuntament. Continuació cap a La Haya, típica ciutat holandesa. Finalment arribada a Amsterdam. Trasllat al hotel i acomodació. Sopar i allotjament.

09 d’Abril Amsterdam, Ciutat dels Canals

amsterdamMitja pensió. Per el matí trasllat en bus al centre d’Amsterdam amb guia local, realitzarem la visita panoràmica a peu de la ciutat: la Plaça Dam, en ple centre, rodejada d’edificis dels segles XVI i XVII, entre els que destaca l’ajuntament, i el Nieuwe Kerk; el Barri Jueu, la Casa de Rembrant, la Sinagoga Portuguesa o el Mercat de les Flors de Singel, etc …. Per la vesprada visita al Museu Van Gogh (entrada inclosa) i resta de la vesprada lliure. Sopar en restaurant. Sobre las 22:00 hrs trasllat al hotel y Allotjament.

10 d’Abril Amsterdam – Marken – Volendam – Amsterdam

volendamMitja pensió. Hui excursió de dia complet duració màxima 08 hores. Amb bus i guia realitzarem la excursió a VOLENDAM, pintoresc poble catòlic en el zuiderzee; continuació cap a MARKEN, població calvinista. Temps lliure per a descobrir estos pobles de pescadors on encara es viuen costums tradicionals amb gran devoció i colorit. Caminarem pels carrers comercials d’estos dos llocs i gaudirem de les meravelloses vistes des del port. A la vesprada realitzarem l’excursió a la gran obra d’enginyeria, el Gran Dic, de 32 Km que separa el mar del Nord i el mar del Sud, construït en 1932 i que ha aconseguit guanyar terreny al mar, evitant inundacions i creant una reserva d’aigua dolça.

11 d’Abril Amsterdam – Alacant – Xàtiva

xativaDesdejuni. Pel matí anirem al centre de la ciutat per realitzar un Creuer pels Canals d’Amsterdam (creuer inclòs en el preu). Al finalitzar, temps lliure i tornada al hotel per a recollir les maletes i eixir amb bus cap a l’aeroport. Facturació en vol regular de Transavia a las 18:00 hrs amb destí Alacant, arribada i trasllat en autocar fins a Xàtiva i … Fi del viatge

SERVEIS INCLOSOS

  • Trasllats en autocar Xàtiva – Aeroport Alacant – Xàtiva
  • Bitllet d’avió ALACANT / BRUSSEL·LES i AMSTERDAM / ALACANT
  • Inclòs: facturació de 01 maleta de 15 Kgs / persona i taxes Aèries
  • Brussel·les: Hotel Meininger Brusels 3*
  • Amsterdam: Hotel Meininger City West 3*
  • Règim: MITJA PENSIÓ
  • 06/04 Bus de 12:30 hrs a 18:30 hrs
  • Visita panoràmica de Brussel·les amb guia local durant 03 horas
  • 07/04 Excursió Gant, Anvers i Bruges amb guia local i bus Duració màxima de l’excursió 10:00hrs
  • 08/04 Bus Brussel·les – Gant – Bruges – Amsterdam duració màxima 10 hores
  • 09/04 Trasllat en bus hotel – centre ciutat
  • Visita panoràmica de Amsterdam con guia local màxim 03 hores
  • Entrada Museu Van Gogh
  • 09/04 Trasllat restaurant centre d’Amsterdam al hotel
  • 10/04 Excursió de Marken i Volendam amb ferrys de Volendam a Marken Duració màxima excursió 08 hores amb bus i guia
  • 11/04 Creuer pels Canals d’Amsterdam i trasllat al aeroport.
  • Acomodació en habitacions múltiples per a escolars
  • Assegurança de viatges i assistència i Assegurança de responsabilitat civil.

 

CONDICIONS DE PAGAMENT I CANCEL·LACIONS

Preu final del viatge: 700€. Després del pagament inicial de 150€ es realitzaran pagaments mensuals de 100€,

Despeses de cancel·lació: Les despeses de cancel·lació seran de 250 € (Este depòsit és per a la compra del bitllet d’avió i els despeses fixes d’assegurança de viatges, trasllats, etc)