Informació de la matrícula PAU extraordinària + dipòsit titol Batxillerat

Tots els alumnes que acaben 2n de batxiller han de sol·licitar el títol (veure instruccions) i els que van a fer les proves PAU (veure instruccions), hauran de fer els dos tràmits:
1- sol·licitar el Títol Batxiller i
2- matricular-se a les PAU

Calendari sol·licitud títol batxillerat i matrícula PAU 2023 – Del 18 al 19 de Juny a Secretaria

Una vegada pagades les taxes, heu de portar tota la documentació degudament emplenada, a la secretaria de l’institut en horari de: 9:00 a 14:00

Instruccions sol·licitud títol batxillerat

Instruccions matrícula PAU

Horari de les proves PAU 2024

Full inscripció PAU

Informació de la matrícula PAU ordinària + dipòsit titol Batxillerat

Tots els alumnes que acaben 2n de batxiller han de sol·licitar el títol (veure instruccions) i els que van a fer les proves PAU (veure instruccions), hauran de fer els dos tràmits:
1- sol·licitar el Títol Batxiller i
2- matricular-se a les PAU
NOTA:
Els alumnes amb possibilitat de MATRÍCULA D ́HONOR i els que facen REVISIÓ DE NOTES, no feu el pagament de les PAU fins que tingueu la confirmació / resolució. (Vos matriculareu el dia 27)
RECORDEU:
Els alumnes que no aproveu tot en la convocatòria ordinària, no pagueu el títol de batxiller ni la matrícula de PAU perquè encara heu d ́anar a l ́extraordinària.

Instruccions sol·licitud títol batxillerat

Instruccions matrícula PAU

Horari de les proves PAU 2024

Calendari sol·licitud títol batxillerat i matrícula PAU 2024 – Del 23 al 24 de Maig a Secretaria

Full inscripció PAU

Calendari d’admissió de l’alumnat Curs 2024-2025

Educació publica el calendari d’admissió i matriculació per al pròxim curs en ESO i Batxillerat

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica serà del 4 al 10 de juny, 24 de Maig a 3 de Juny per a FP.
– Les famílies, una vegada obtinguda la plaça, podran optar entre fer la matrícula també en l’espai web de matrícula telemàtica
 sense que calga acudir al centre educatiu. 

La via principal per fer aquest tràmit és de manera telemàtica a través de l’espai web ‘telematricula.es’, en el qual les famílies tenen al seu abast totes les vacants disponibles, tutorials que els guiaran pel procediment i les respostes a les preguntes freqüents que puguen sorgir durant la tramitació. No obstant això, qualsevol família que necessite ajuda o no dispose d’accés a internet, pot acudir al centre educatiu on vulga matricular els seus fills i filles per tal de fer l’admissió telemàtica.

Al consell escolar hem considerat que el punt únic proposat pel centre per a la baremació valore si algun familiar directe (pares, mares, germanes o germans) són antics alumnes del centre per a l’alumnat sol·licitant que actualment no té cap germà/na matriculat al Josep de Ribera.

Proves homologades A2 d’Anglés i Francés

Proves de l'A2 d'Anglés i de Francés – SECCIÓ DE L'IES ENRIC VALOR A ORBAEs convoquen les proves homologades del nivell A2 del marc europeu comú de referència per a les llengües del curs 2023-2024.

  • Prova homologada d’anglés 8 de maig a les 11:00 h.
  • Prova homologada de francés 9 de maig a les 11:00 h.

Termini de presentació de sol·licituds: del 24 al 30 d’abril a la secretaria del centre. Requisit: Tindre 16 anys o complir-los al 2024.

XIV Demostració d’Acrogimnàstica

Els IES Josep de Ribera i Lluís Simarro  celebraran la XIV Exhibició d’acrogimnàstica al Gran Teatre de Xàtiva els dies 25 i 26 d’abril. Un espectacle d’alt nivell en què l’alumnat executa actuacions musicals combinades amb l’elaboració d’exercicis i figures en grup d’acrogimnàstica. Destaca l’espectacularitat de la posada en escena, amb acrobàcies, coreografies, música, vestuari, maquillatge i tots els elements que fan de cada actuació una vivència vibrant per al públic. La necessària coordinació i el foment del treball en equip fan que cada alumne participant esdevinga una peça única i imprescindible per a l’èxit del resultat. Amb això també es fomenten valors com l’esforç, l’esperit de superació, la col·laboració, la solidaritat i la salut.

Les professores d’Educació Física, Susanna Perucho i Reyes Tudó coordinen i organitzen aquest espectacle amb una dilatada experiència de més de 14 anys, constituint-se en un referent de l’acrogimnàstica a nivell nacional. Amb el lema MITOLOGIA cada grup participant (alumnes d’ESO i Batxillerat) interpreta una peça musical amb coreografies i figures d’acrogimnàstica que sorprenen en tot moment. Les xifres dels anys anteriors són una mostra clara de l’impacte d’aquesta exhibició: 12 grups participants, amb més de 250 alumnes d’entre 14 i 18 anys i més de 2000 espectadors. Cal destacar també l’actuació dels dos grups d’exalumnes que mantenen el seu vincle amb els instituts i configuren les actuacions més esperades per la seua espectacularitat. L’actuació, que no deixarà indiferent ningú, comptant a més a més amb un magnífic vestuari, maquillatge quasi professional i una més que digna posada en escena. Tasca que també corre a càrrec dels alumnes.

Un any més els alumnes gaudiran i faran gaudir de l’Acro.

Beques MEC curs acadèmic 2024-2025

Beques MEC estudis postobligatoris curs acadèmic 2024-2025.

Important: El termini per a sol·licitar beques del curs 2024/25: s’obri el 19 de març i acaba el 10 de maig de 2024.

Demana la beca sempre dins del termini malgrat que encara no s’haja obert el període de matrícula en els estudis que t’interessen, no sàpies el que estudiaràs o fins i tot no sàpies si estudiaràs o no.

Per què s’avança el termini de sol·licitud?        Així sabràs si compleixes o no els requisits econòmics abans de veure què estudiaràs.

Web beques MEC

A més a més, recordem que per a qualsevol dubte, també podrà accedir a tota la informació mitjançant la pàgina web de la Direcció Territorial de València (https://ceice.gva.es/va/web/dt-valencia/beques-alumnat).

Xàtiva acollirà en primícia l’exposició “Lorca Ilustrado: la silueta de un poeta”

La mostra “Lorca ilustrado: la silueta de un poeta” és el treball final del projecte formatiu “Creació, gestió i dinamització d’un producte cultural” desenvolupat des de novembre per un equip docent de l’IES Josep de Ribera i del CIPFP la Costera coordinat per Laura Martínez i integrat per Ana Ferragud, Rut Rebollo, Ana Belén Pina, Susana Vidal, Yolanda Tomás, Xelo Piqueres, Lourdes Rivera, Joan Cogollos i Ernest García. Nota de premsa

Setmana Erasmus+ a l’IES Josep de Ribera

Aquesta setmana alcem la bandera europea perquè hem rebut la visita d’alumnat de Haarlem (Països Baixos), Bologna (Itàlia) i Bielefeld (Alemanya) de l’intercanvi multilateral organitzat dins els projecte educatiu Erasmus+ en el qual treballem la inclusió, la sostenibilitat de les nostres ciutats i les arts.