Beques MEC curs acadèmic 2023-2024

Beques MEC estudis postobligatoris curs acadèmic 2023-2024. (Presentació informació beques)

Important: El termini per a sol·licitar beques del curs 2023/24: s’obri el 27 de març i acaba el 17 de maig de 2023.

Demana la beca sempre dins del termini malgrat que encara no s’haja obert el període de matrícula en els estudis que t’interessen, no sàpies el que estudiaràs o fins i tot no sàpies si estudiaràs o no.

Per què s’avança el termini de sol·licitud?        Així sabràs si compleixes o no els requisits econòmics abans de veure què estudiaràs.

Web beques MEC

A més a més, recordem que per a qualsevol dubte, també podrà accedir a tota la informació mitjançant la pàgina web de la Direcció Territorial de València (https://ceice.gva.es/va/web/dt-valencia/beques-alumnat).