DIA INTERNACIONAL DE LA NO VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona o Dia Internacional de la No Violència de gènere es commemora anualment el 25 de novembre per a denunciar la violència que s’exerceix sobre les persones, en ser discriminades pel seu gènere, (majoritàriament violència exercida per homes cap a dones) a tot el món i reclamar polítiques en tots els països per a la seua erradicació.

En el nostre centre estem conscienciats amb el problema de violència de gènere que existeix en la nostra societat. Per això ho hem treballat durant una setmana de novembre en totes les aules del nostre centre.

A través de cançons com “Deixa-la que ball”, curts com “No ens interesses”, contes com a “Rosa Caramel “ i “Arturo i Clementina” d’Adela Torí i “Hi ha una cosa més avorrida que ser una princesa rosa?” de Raquel Díaz Reguera hem reflexionat sobre el tema.

Hem compartit idees i sobretot hem volgut aportar el nostre xicotet granet d’arena traient al carrer aquest projecte i exposant el resultat de les activitats realitzades en el Centre de Congressos, per a compartir-lo i cridar l’atenció contra aquest tipus de violència.